panos7

Tablet με Windows 8 και κατασκευής Samsung θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Tablet με Windows 8 και κατασκευής Samsung θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b3c641f0e1.jpg[/NEWS_IMG]Η Microsoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο συνέδριο της αυτή την εβδομάδα ένα tablet κατασκευασμένο από τη Samsung, με επεξεργαστή της Intel και λειτουργικό σύστημα Windows 8. Ο κόσμος περίμενε μια προσέγγιση με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM, αλλά η Intel φαίνεται να έχει κερδίσει αυτή τη μάχη. Οι κατασκευαστές επεξεργαστών ARM όπως η Qualcomm, η Texas Instruments και η Nvidia, παρέχουν όλοι hardware για τα tablets της Motorola, Samsung και Sony με Android OS.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα tablets με Windows 8 θα λειτουργούν με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM, αλλά ακούγεται ότι η Intel έχει πάρει έγκριση. Οι επεξεργαστές ΑRM προτιμούνται γενικά για την ενεργειακή τους αποδοτικότητα σε σχέση με τους επεξεργαστές της Intel, αλλά σύντομα θα έχουμε άνεμο αλλαγών, με τη νέα γενιά των επεξεργαστών Atom να είναι προ των πυλών.

[img_ALT=Tablet με Windows 8 και κατασκευής Samsung θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/10654e722f8cef308.jpg[/img_ALT]

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τα 8αρια, θα σχεδιαστούν με γνώμονα τα tablet και γενικά τα αφής...;)

το ποιο λογικο ειναι να υποστηριζουν το kinect ή να χρησιμοποιουν τις web καμερες για την χρηση τους στα desktop k laptop... δεν νομιζω να αφησουν ετσι τα pc...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now