DBC

NOD32 Antivirus 5 και Smart Security 5: Ανανεωμένα λογισμικά ασφαλείας από την ESET

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NOD32 Antivirus 5 και Smart Security 5: Ανανεωμένα λογισμικά ασφαλείας από την ESET]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39b793fc2d.jpg[/NEWS_IMG]Η ESET, γνωστή εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εδρεύει στην Μπρατισλάβα, ανακοίνωσε πρόσφατα την διάθεση δύο ενημερωμένων εκδόσεων των NOD32 Antivirus 5 και Smart Security 5. Τα νέα λογισμικά ασφαλείας της ESET περιλαμβάνουν βελτιωμένες ικανότητες ανίχνευσης απειλών αφενός, αλλά και multi-layered χαρακτηριστικά ασφαλείας αφετέρου. Ας μιλήσουμε τώρα αναλυτικά σχετικά με τα χαρακτηριστικά των εν λόγω antivirus.

Αρχικά ο γονικός έλεγχος δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ορίσουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και να αποτρέψουν αυτήν από άλλες, ανάλογα με το περιεχόμενό τους. Το ESET Live Grid είναι μια cloud-based τεχνολογία ασφαλείας που αυξάνει σημαντικά τις επιδόσεις του υπολογιστή σας, τεχνολογία που αποτελεί μια επαναστατική αλλαγή στο ThreatSense.Net, ένα cloud-based σύστημα της ESET συλλογής malware. Προχωρώντας συναντούμε το Removable Media Management που παρέχει έναν λεπτομερή έλεγχο των αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης για να αποφευχθεί η μετάδοση κάθε είδους απειλών μέσω αυτών. Υπάρχουν άλλωστε στοιχεία που δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των απειλών και των ιών εξαπλώνονται μέσω αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης. Οι χρήστες αυτόματα καλούνται μέσω του προγράμματος να σκανάρουν όλα τα flash drives που βρίσκονται συνδεδεμένα στον υπολογιστή τους έτσι ώστε να μπλοκαριστούν τυχόν ύποπτα αρχεία.

Επιπροσθέτως διαθέτουν το Advanced Host-based Intrusion Prevention System γνωστό και ως (HIPS), ένα χαρακτηριστικό που προσθέτει ακόμη ένα επίπεδο ασφαλείας στον υπολογιστή σας θωρακίζοντάς το έναντι εξωτερικών απειλών, με το να μην επιτρέπει αλλαγές στο σύστημα χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη. Τέλος έχουμε και το Gamer Mode. Με αυτό το feature το antivirus τίθεται σε σιωπηλή λειτουργία προκειμένου να μην ενοχλείται ο χρήστης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με αναδυόμενες ειδοποιήσεις.

[img_ALT=NOD32 Antivirus 5 και Smart Security 5: Ανανεωμένα λογισμικά ασφαλείας από την ESET]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e7228001facd.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=NOD32 Antivirus 5 και Smart Security 5: Ανανεωμένα λογισμικά ασφαλείας από την ESET]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e7228002b273.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now