GeorgeMan

Τα netbooks με Atom 2ης γενιάς αναμένονται πλέον τον Δεκέμβρη, με νέα χαρακτηριστικά!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα netbooks με Atom 2ης γενιάς αναμένονται πλέον τον Δεκέμβρη, με νέα χαρακτηριστικά!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Τα πρώτα netbooks που θα ενσωματώνουν επεξεργαστές Atom επόμενης γενιάς, μετά την καθυστέρηση μερικών μηνών που έχουν ήδη υποστεί, φαίνεται πως θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα, με τη διαθεσιμότητά τους να ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα τον προσεχή Δεκέμβριο. Αυτά τα netbooks θα βασίζονται στην πλατφόρμα Cedar Trail της Intel, που θα αντικαταστήσει την πολύ επιτυχημένη (αν και χαμηλών επιδόσεων) Pine Trail, η οποία έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Για να αντισταθμίσει τη καθυστέρηση, η Intel τους πρόσθεσε όμως μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται η τεχνολογία Rapid Start, άρα θα είναι δυνατή η εκκίνηση από αδρανοποίηση σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, ενώ θα κάνει την εμφάνισή της και η τεχνολογία Smart Connect, η οποία θα αναλαμβάνει να εγκαθιστά ενημερώσεις για το λειτουργικό και διάφορες εφαρμογές όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε sleep mode!

Τα netbooks βασισμένα στην πλατφόρμα Cedar Trail θα διαθέτουν επεξεργαστές Atom 2ης γενιάς με 2 φυσικούς πυρήνες (Atom N2600 στο 1.6GHz και Atom N2800 στο 1.8GHz αρχικά), οι οποίοι θα κατασκευάζονται στα 32nm και θα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα γραφικών επιπέδου DirectX 10.1, πολύ χαμηλών επιδόσεων, ικανές όμως για αναπαραγωγή ταινιών FullHD (1080p).

[img_ALT=Τα netbooks με Atom 2ης γενιάς αναμένονται πλέον τον Δεκέμβρη, με νέα χαρακτηριστικά!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e7351a040e0c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

και τι να το κανει το 11 εδω και το 10 πολυ ειναι. Οι επιδοσεις της καρτας γραφικων στα νετμπουκ μονο στην αποκωδικοποιηση video ενδιαφερουν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now