DBC

Apple iPhone 5: Στις 15 Οκτωβρίου;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple iPhone 5: Στις 15 Οκτωβρίου]http://reviews.hwbox.gr/news/apple.jpg[/NEWS_IMG]Ο CEO της France Telecom, Stephane Richard σε δήλωσή του στα Γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε, ότι το iPhone 5 της Apple θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου. Δήλωσε αναφορικά με το θέμα, εάν πιστέψουμε τα όσα μας έχουν πει μέχρι στιγμής, το Iphone 5 θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, αποφεύγοντας να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το ποιος του παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες. Σε παρόμοιο κλίμα η China Telecom ετοιμάζει πυρετωδώς το προσωπικό της για να λάβουν τις παραγγελίες της συσκευής. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι πολλοί εκφράζουν αμφιβολίες για την ακρίβεια της πληροφορίας καθώς η 15η Οκτωβρίου είναι Κυριακή, μέρα όχι και τόσο συνηθισμένη για την παρουσίαση προϊόντων της Apple.

[img_ALT=Apple iPhone 5: Στις 15 Οκτωβρίου]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e73a14571f49.jpg[/img_ALT]

Edited by DBC
Link to comment
Share on other sites

αυτη η φωτογραφια ειναι σιγουρη?

Γνώμη μου, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση/φωτό από την ίδια την εταορεία.

Link to comment
Share on other sites

κλεμμενη ειναι η φωτο απο τον ξαδερφο μου..!απο το φβ..!(germanos agion anargiron).αν ειναι οντως αληθινη θα κανω την υπερβαση των 700ευρω..!περυσι εκαψα μια 295 και εδωσα και 75 ευρω για το galaxy s..!!!!:hehe::P

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει καμία επίσημη φωτογραφία. Κάποιοι λένε πως θα έχει πολύ μεγάλο home button το οποίο θα έχει και περισσότερες λειτουργίες. Επίσης η οθόνη θα αγγίζει τα άκρα του κινητού. Αυτή η φωτό πρέπει να είναι βασισμένη σε αυτές τις πληροφορίες, απλά θα έχει φτιαχτεί από κάποιον άλλον και όχι απο την apple!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now