DBC

Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]http://reviews.hwbox.gr/news/corsair.jpg[/NEWS_IMG]Η Corsair παρουσίασε πριν από μερικές μέρες τέσσερα Vengeance-branded περιφερειακά και πιο συγκεκριμένα τα M60 και M90 gaming ποντίκια αλλά και τα K60 και K90 gaming πληκτρολόγια. Όσον αφορά τα M60 και K60 έχουν σαν στόχο να χρησιμοποιηθούν από FPS players, ενώ τα M90 και K90 έχουν σχεδιαστεί για RTS gaming. Συγκεκριμένα τα Vengeance M60 και M90 διαθέτουν Avago αισθητήρα λέιζερ 5700 DPI ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται να προσφέρουν ευκολία στην χρήση χάρη στον εργονομικό τους σχεδιασμό αλλά και στις απαλές επιφάνειές τους. Φέρουν ακόμη μεταλλικό τροχό αλλά και καλώδιο συνολικού μήκους 1.8 μέτρων.

Το M60 διαθέτει επιπλέον οχτώ κουμπιά και η τιμή του αγγίζει τα $69.99, ενώ το M90 με 15 και η τιμή του ανέρχεται τα $79.99.

Όσον αφορά τώρα τα K60 και K90 έχουν κουμπιά Cherry MX Red με διάρκεια ζωής τα 50 εκατομμύρια κλικς, χρόνο απόκρισης 1ms, καλώδιο μήκους 2 μέτρων αλλά και USB θύρα. Το K60 τιμολογείται στα $109.99 με την τιμή του K90 να μην ξεπερνά τα $129.90. Το τελευταίο μάλιστα έρχεται με 36kB ενσωματωμένης μνήμης αλλά και με οπίσθιο φωτισμό.

Vengeance M60

[img_ALT=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e77a0bb43117.jpg[/img_ALT]

Vengeance M90

[img_ALT=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e77a10a542c4.jpg[/img_ALT]

Vengeance K60

[img_ALT=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e77a1487dea8.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e77a1486b213.jpg[/img_ALT]

Vengeance K90

[img_ALT=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e77a1a4b1ad0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Corsair Vengeance: Νέα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια για όλα τα γούστα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e77a1a4b97e5.jpg[/img_ALT]

Edited by DBC
Link to comment
Share on other sites

μπορει να μου πει καποιος τι ειναι τα μηχανικα keyboard καπως ετσι!το εχω googlαρει και δεν καταλαβα και πολλα!νομιζω το 2ο keyboard ειναι μηχανικο αν ειδα καλα το site!

Link to comment
Share on other sites

Και τα 2 mechanical είναι, από τα soft ones. Ουσιαστικά πρόκειται για πληκτρολόγια που έχουν μεταλλκές απολήξεις κάτω από τα πλήκτρα, και όχι πλαστικές όπως όλα τα υπόλοιπα. Κάνουν έναν συγκεκριμένο ήχο και ίσως σου φανούν κάπως δύσκολα στην αρχή. Βέβαια όλα είναι θέμα συνήθειας.

Δεν μ'αρέσει που η corsair αντιγράφει Logitech και Cyborg R.A.T. 7, τουλάχιστον είναι όμορφα, και σε σχετικά λογικές τιμές γι'αυτά που προσφέρουν. Εδώ θα μας φάει η ισοτιμία 1$=1.4?.

Link to comment
Share on other sites

περαν αυτου, αν δεν κανω λαθος βγαζουν περισσότερα κλικς τα μηχανικα.

Mechanical Keyboard Guide - Overclock.net - Overclocking.net

εδω εχει απειρα πραγματα για τα μηχανικα πληκτρολογια και τις διαφορες στους μηχανισμους που χρησιμοποιουν (Cherry MX Red που έχουν τα αποπάνω, blue, black κλπ).

Link to comment
Share on other sites

λιγο που εχει παιξει με ενα ραζερ black κάτι σε ενα φιλο, πλακα εχει και μου αρεσει η αισθηση που εχει σε σχεση με τα λαστιχένια τα δικα μας :P

Link to comment
Share on other sites

Έχω "δοκιμάσει"

Meka G1 <- δεν με έψησε ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ducky DK9008 <- αυτό λέει αρκετά σαν αίσθηση αλλά γράφω αργά και τελικά είναι κουραστικό

και ένα παλιό της IBM που κουνιόντουσαν πολύ τα πλήκτρα και μου την έσπαγε.

Δεν ξέρω αν κανένα από αυτά θεωρούνται "top" πάντως δεν ψάρωσα καθόλου... καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους αρέσουν, και ότι είναι αρκετά πιο "σαφή" στην αίσθηση, απλά συνολικά, they don't do it for me :)

Link to comment
Share on other sites

με λιγα λογια ειναι αλλη τεχνολογια!εγω εχω ενα x6 και ειμαι ευχαριστιμενος το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι απιστευτα μακρυ με τα num και δεν βολευει καθολου.αμα αποφασισω να παρω new θα δοκιμασω καποιο απο αυτα!(αν τα δουμε ελλαδα ποτε)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now