JC_Denton

Service Pack 1 για το Office 2007, στις 16 Ιουνίου

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img134.imageshack.us/img134/8717/microsoftlogoez5.jpg[/WRAPLEFT] H Microsoft ετοιμάζει την έκδοση του Service Pack 1 για το Office 2007 περίπου στις 16 Ιουνίου, όπως λένε οι τεχνικοί της εταιρείας. Σύμφωνα με ένα μήνυμα που εκδόθηκε στο blog του Office Sustained Engineering, το οποίο συντηρείται από τους σχεδιαστές της Microsoft, η εταιρεία προειδοποιεί τους πελάτες της, πάνω από ένα μήνα πριν την έκδοση του SP1, για την έκδοσή του.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας να προειδοποιήσει τόσο νωρίς τους καταναλωτές είναι μια προσπάθειά της να κατασταλάξει τα πνεύματα σε όσους επιμένουν να απαιτούν για κάποια updates που θα διορθώνουν κάποια λάθη του Office.

"Η διαθεσιμότητα θα ανεβαίνει σταδιακά, καθώς δε θα μπορούν όλοι να το δουν ταυτόχρονα. Αυτό γίνεται, για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι η υποδομή μας, θα αντέξει την τεράστια ζήτηση για το Service Pack", είπαν χαρακτηριστικά.

Το Service Pack για το Office ανακοινώθηκε και μέσα στην ιστοσελίδα του Office, για manual download, και έκτοτε ο σύνδεσμος έχει πατηθεί δεκάδες εκατομμύρια φορές, σύμφωνα με τους τεχνικούς του blog.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αλλά κάπου υπάρχει λάθος. Το SP1 για το Office 2007 έχει κυκλόφορήσει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα επίσημα για την ακρίβεια στις 12/8/2007.

The 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 1 (SP1)

Βέβαια η πηγή των ειδήσεων που έχεις στο link αναφέρει επίσης για SP1. Μήπως από λάθος εννοούν το SP2???

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now