DBC

AOC e1649fwu: Ένα νέο monitor καταφθάνει τον επόμενο μήνα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AOC e1649fwu: Ένα νέο monitor καταφθάνει τον επόμενο μήνα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e0b3bc81257e.png[/NEWS_IMG]Η AOC ετοιμάζει την διάθεση ενός νέου portable monitor, του e1649fwu που αρχικά το είχαμε δει στην (CEA) Line Show στην Νέα Υόρκη. Η διάθεσή του στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, τον Οκτώβριο. Το εν λόγω monitor, είναι χρώματος μαύρου, εξοπλίζεται με οπίσθιο LED φωτισμό, θύρα USB για λήψη δεδομένων αλλά και ρεύματος ενώ η ανάλυσή του ανέρχεται στα 1366 x 768 pixels. Επιπροσθέτως έχει χρόνο απόκρισης 5ms, δυναμικό λόγο αντίθεσης 50,000,000:1 και φωτεινότητα 250 cd/m2. Δυστυχώς δεν είναι συμβατό με HDCP.

[img_ALT=AOC e1649fwu: Ένα νέο monitor καταφθάνει τον επόμενο μήνα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e78eec10e576.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ολα καλα και ωραια ειδικα σαν ιδεα το περι φορητοτητας....

Αν ομως δεν εχει καποιο καλυμα για την οθονη που να κλεινει για προστασια (σαν laptpp)και οταν ειναι ανοικτο να γινεται πχ.βαση πως θα μεταφερεται με ασφαλεια?

Η ελλειψη HDCP και εισοδου HDMI ποσο πιο οικονομικη την καθιστουν οσον αφορα κοστος κατασκευης και διαθεσης σε σχεση με το αρνητικο κινητρο αγορας λογω περιορισμενης διασυνδεσιμοτητας και ευχρηστιας???

Μαλλον FAIL την βλεπω...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now