DBC

Blizzard: To Diablo III αναμένεται το 2012

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Blizzard: To Diablo III αναμένεται το 2012]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_gaming.jpg[/NEWS_IMG]Η Blizzard Entertainment, αρκετά γνωστή εταιρεία στο χώρο της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών ανακοίνωσε ότι το Diablo III δεν θα το δούμε να φτάνει στα ράφια των καταστημάτων πριν από το 2012 χάνοντας έτσι την προσοδοφόρα περίοδο των διακοπών αλλά παράλληλα κάνοντας και τους απαιτητικούς gamers να περιμένουν ακόμη περισσότερο για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Όπως ισχυρίζεται η ίδια η εταιρεία, το testing βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση και ότι ο χρόνος που εξοικονομήθηκε από την καθυστέρηση παρουσίασής του θα χρησιμοποιηθεί για να επεκταθεί η beta περίοδο αλλά και να προστεθούν περισσότεροι testers. Με κάθε νέο παιχνίδι που ετοιμάζουμε, η πρόκληση για εμάς είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εντούτοις, δεν έχουμε διαθέσει τόσα χρόνια πάνω στο Diablo III έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα παιχνίδι που είναι σχεδόν έτοιμο, δήλωσε ο Mike Morhaime, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Blizzard Entertainment.

Όσοι από εσάς θα θέλατε να συμμετάσχετε στο testing του παιχνιδιού, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο Battle.net λογαριασμό σας.

[img_ALT=Blizzard: To Diablo III αναμένεται το 2012]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e7d76335c759.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ...

Edited by DBC
Link to comment
Share on other sites

σοβαρευτειτε....θα σπαταλισετε χρονο αδικα για ενα game και δεν θα εχετε επαφη με τον εξω κοσμο...ντροπη...εχω ενα θεμα με ενα αλλο πισι και ψιλοβαριεμαι εδω και 3 ωρες να το ψαξω γιατι επαιζα l4d2, μετα bfbc2, μετα brink καιτωρα ξανα l4d2...και υποτιθεται ανοιξα τον pc να κανω εργασια

Link to comment
Share on other sites

Που είναι ο JC να χαρεί; :D Καθυστερεί όμως πάρα πολύ, μιλάμε 2 χρόνια τώρα παπαρίζεται.

Τι 2 χρόνια, εδώ περιμένουμε από την αρχή της χιλιετίας...

Αφού βγήκε η blizz και δήλωσε χρονιά μια χαρά είμαστε.

Link to comment
Share on other sites

κυκλοφορεί μια σπασμένη αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, την πέρασα, τα γραφικά του γύρο κόσμου φαίνονται πολύ όμορφα όπως και τα μενού, τα γραφικά των μοντέλων δεν μου άρεσαν.

Link to comment
Share on other sites

Μπα δεν ειναι πρωταπριλια.. :)...:)...

Συγνωμη κιολας αλλα ποιος πιστευει οτι σοβαρα η βλιζζαρντ το 2012

θα βγαλει το Diablo? Seriously..

Αν κρίνεις το πόσο άργησε και "παπαριζόταν" - όπως σωστά ανέφερε παραπάνω ο George o/c - για 4 χρόνια μάλλον θα βγεί το 4 πρώτα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now