Recommended Posts

Σκεφτομαι να αλλαξω οθονη και ειμαι στο ψαξιμο.Αν και κοιταξα τις περισσοτερες εταιριες επειδη μπορει να μου διαφευγει κατι (οπως μοντελα που προεκιται να κυκλοφορησουν συντομα και αγνοω) θα ηθελα τα φωτα σας.

Ψαχνω για μια οθονη led τουλαχιστον 24' με καλο response time,και ολα η' τα περισσοτερα απο τα ακολουθα:

1920χ1200

συνδεση display port και dvi (παρεπιπτοντως ειναι καποια απο τις 2 καλυτερη; και αν δεν εχει dvi υπαρχει ανταπτορας για να συνδεθει μια πιο παλαια καρτα γραφικων;)

tv tuner καλοδεχουμενο

120hz

ms < 5

vesa wall mount

3d ready

Link to comment
Share on other sites

η dell ειναι απλα καταπληκτικη αλλα το μονο κακο στην 27αρα ειναι η τιμη της ,η 23αρα βγαινει στα ~200 ευρω αναλογως καταστημα..οποτε η διαφορα ειναι παραλογη..τωρα αν θες 3D που κατα την γνωμη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο πας σε αυτες που ειπε ο απο πανω.

Link to comment
Share on other sites

βρηκα μια που μοιαζει απομιμηση της apple led cinema display και διαβαζω θετικα πραγματα γενικα.πουλιεται μονο απο overclockers.uk η' απευθειας απο την εταιρια και φαινεται πολυ καλη περιπτωση γενικα:

Hazro HZ27WD 10-Bit 27" LED Widescreen Professional Glass Monitor - Black []

Link to comment
Share on other sites

επειδή έψαχνα για ips και κοίταγα γενικά review και τα σχετικά είχα δει έναν στο youtube να πουλάει τις 3ις dellU2711 και να παίρνει 3ις hazro τώρα δεν θυμάμαι το βιντεάκι αμα κάτσω θα στο ποστάρω

refresh:

να το άκουσε μια τι λέει άμα σε ενδιαφέρει

Τώρα τι να πω δικά σου τα λεφτά

Link to comment
Share on other sites

αυτό ακριβώς όχι ότι είναι καλύτερη.. τώρα τι να σου πω εγώ είμαι υπέρ της dell.. και περιμένω τώρα μπας και κάνουν κανα refresher και βγάλουν κάτι σαν "u2711M ή u2712M" κάτι τέτοιο να είναι LED-LCD

και άμα θες 3D samsung που σου πόσταρα all the way την έχω δει από κοντά το 3D της είναι απίστευτο!

Link to comment
Share on other sites

δεν τρελαινομαι για το 3d και την θελω και για πιο γενικη χρηση.επισης καπου διαβασα οτι η dell δουλευει πανω σε καποιο ips με 120mhz.φανταζομαι θα ειναι και σε αναλογη τιμη..

Link to comment
Share on other sites

τελικα πηρα την hazro απο overclockers.την παρηγγειλα χθες και μου ηρθε σημερα (οι τυποι δεν παιζονται σε εξυπηρετηση).ειχε και εκπτωση -100 λιρες.σαν πρωτη εντυπωση,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.λιγο ρυθμιση ηθελε και ελαμψε.θα ανεβασω καμμια φωτο μια απο αυτες τις ημερες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now