caution

AMD FX Series: Ακόμα πιο φθηνοί;

Recommended Posts

[news_img=AMD FX Series: Ακόμα πιο φθηνοί]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/news_img]Πριν δύο εβδομάδες περίπου, σας πληροφορήσαμε για τους τρεις Bulldozer που μας περιμένουν, πιθανότατα στις 12 Οκτωβρίου. Για πολλούς από εμάς οι εμφανιζόμενες τιμές ήταν μια θετικότατη έκπληξη. Το donanimhaber υποστηρίζει ότι οι τιμές θα είναι ακόμα χαμηλότερες και μιλάει για $245, $205, και $175 για τους FX-8150, FX-8120 και FX-6120 αντίστοιχα. Ανταγωνιστικές τιμές, σαφώς άφθονο o/c headroom και χιλιάδες τόνοι μελάνι για το πραγματικό performance. Οψόμεθα.

[img_alt=AMD FX Series: Ακόμα πιο φθηνοί]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e87d491ce7d5.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Υπολογίζω ότι ο 8120 θα είναι το καλύτερο bestseller και value for money από αυτήν την πρώτη υλοποίηση της αρχιτεκτονικής, πριν σκάσουν τα επόμενα, αρκετά βελτιωμένα σε integer, revisions και tunings. 5ghz στον αέρα, πολύ καλές θερμοκρασίες, ποιο κρύο τσιπ από PhenomII και SB και σε καλύτερη πλατφόρμα, περισσότερα SATA 3.0,USB 3.0 κτλπ.

Link to comment
Share on other sites

+1

To FX-8150 vs FX-8120, θα παιχτεί όπως το 965 vs 955, και όλοι ξέρουμε ποιος πούλησε :D

Yeap, τα τελευταία νέα είναι για κυκλοφορία 12 του μηνός με ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ένα BIOS update, δλδ Microcode + AGESA, σε όλες τις AM3+ μητρικές, κάτι καλό μαγειρεύεται...δεν θα είναι τόσο χάλια τα πράγματα όσο τα μέχρι τώρα leaks, πιστεύω θα είναι ένα ανταγωνιστικό chip σε πολύ καλή τιμή, εάν όντως επαληθευτεί θα είναι ένας πραγματικός άθλος για την μικρή AMD απέναντι στον Γορίλλα, hats off.

"Each of these motherboards will require a BIOS update to be serviceable though the leak suggests that the update would be performed by Microcenter themselves."

AMD Bulldozer FX CPUs dated: October 12th. Shhh. | PC Perspective

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now