caution

AVerMedia Game Capture HD: Standalone εγγραφές!

Recommended Posts

[news_img=AVerMedia Game Capture HD: Standalone εγγραφές!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e888b2fcd44d.png[/news_img]H Ταϊβανέζικη AVerMedia παρουσιάζει το Game Capture HD, μια πραγματικά απλή συσκευή η οποία μπορεί να εγγράψει μέχρι και 1080i video, από Component Video αναλογικές πηγές και να το αποθηκεύσει είτε σε έναν εσωτερικά εγκατεστημένο 2.5" δίσκο της επιλογής σας, είτε σε κάποιον εξωτερικό USB 2.0 δίσκο. Όλα αυτά χωρίς την παρουσία υπολογιστή και με χρήση H.264 Hardware Compression. Η συσκευή προορίζεται κυρίως για εγγραφές από κονσόλες όπως PlayStation 3, Xbox 360 HD ή Wii και διαθέτει και χειριστήριο για την ευκολότερη χρήση της, από απόσταση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την "pass through" σύνδεσή της με την κονσόλα και την τηλεόραση, το hardware compression που παρέχεται είναι αρκετά αποτελεσματικό και γρήγορο ώστε να μην προκαλούνται καθυστερήσεις ή σπασίματα στην απεικόνιση του game.

[img_alt=AVerMedia Game Capture HD: Standalone εγγραφές!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e887fd7c6693.jpg[/img_alt]

[img_alt=AVerMedia Game Capture HD: Standalone εγγραφές!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e887fd7d4953.jpg[/img_alt]

AVerMedia Press Release

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω το αδικείτε :)

Είναι standalone, δεν χρειάζεται καν να το συνδέσεις σε PC. Απλά το συνδέεις με το PS3, XBOX ή Wii και καταγράφει το gameplay. Παίρνει 2.5" δίσκο μέσα, ότι χωρητικότητα θες και υποστηρίζει NTFS/FAT32. Επίσης μπορείς να συνδέσεις USB 2.0 εξωτερικό δίσκο για να αποθηκεύσει εκεί το gameplay και να τραβάς φωτογραφίες την ώρα που παίζεις. 1080i capture, h.264 support και μηδενικό delay σε σχέση με οποιαδήποτε software λύση που όπως και να 'χουν τα πράγματα, το αισθάνεσαι ότι καθυστερεί!

Τα προϊόντα κρίνονται πρώτα από την λειτουργικότητά τους και μετά από την εμφάνιση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now