DBC

Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3: Μια νέα PCI-Express 3.0 μητρική

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3: Μια νέα PCI-Express 3.0 μητρική]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η Asus ανακοίνωσε τις πρώτες πλήρως εξοπλισμένες με PCI-Express 3.0 μητρικές αλλά φαίνεται ότι έχει πάρει ζεστά το θέμα και τελευταία έρχεται πάλι στο προσκύνιο της επικαιρότητας με την ανακοίνωσή της ότι ετοιμάζει ακόμη ένα μοντέλο με PCIe 3.0 την Maximus IV GENE-Z/GEN3 της σειράς ROG (Republic of Gamers). Αρχικά η μητρική είναι συμβατή με επεξεργαστές τύπου LGA1155 (περιλαμβάνεται και υποστήριξη για τους Ivy Bridge) εξοπλισμένη μάλιστα με δύο PCIe x16 slots, τέσσερα DDR3-2200 memory slots, δύο θύρες SATA 6.0 Gbps αλλά και τέσσερις SATA 3.0 Gbps. Άγνωστη παραμένει η επίσημη ημερομηνία διάθεσης αλλά και η τιμολογειακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Asus για αυτό το προιόν.

[img_ALT=Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3: Μια νέα PCI-Express 3.0 μητρική]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e913894b3df1.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει z68 που να ειναι 16χ-16χ?Παντος εγω παιδια που δοκιμασα 8χ-8χ στο rampage η αποδοση ηταν δραματικη θα ελεγα.Στο vantage εχανα καπου στα 5.000κ και τα παιχνιδια μου σταλκερ κλπ για εμενα ηταν unplayable πολλα λαγκαρισματα και χαμηλα fps.Mολις αλλαξα θεση για 16χ-16χ τσουπ 5.000κ πανω και τα games αλυφη.

Link to comment
Share on other sites

George το δοκιμασα και εμεινα.Ηθελα να βαλω μια καρτα ηχου στην pci θυρα και εβαλα τις 580 στις δυο πρωτες θυρες και δουλευαν 8χ-8χ στο cpu-z.Και η διαφορα ηταν τραγικη.Αφου αναγκάστηκα και πηρα την xonar dx που ειναι pci-e x1 για να βαλω τις 580 οπως ηταν πρωτα φαντασου.

Link to comment
Share on other sites

Απλά μου ακούγεται περίεργο, γιατί σε Maximus IV Extreme-Z ας πούμε, αν βάλεις τις κάρτες στις θέσεις 1 και 3 (x8/x8) έχεις καλύτερα αποτελέσματα από ότι αν τις βάλεις στις 2 και 4 (NF200 - 16x/16x). Μιλάω για SandyBridge πάντα ε!

Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο X58.

Link to comment
Share on other sites

Ναι στα sb δεν ξερω ισως ειναι αλλιως.Το nf200 κοβει και κακος που το βαζουν ανεβαζει τα Latencies και χανεις.Το p6t6 ws revolution με 3way sli 580gtx x16-x16-x16 παει χειροτερα στα bench ακομα και απο το R2EX Χ16-Χ8-Χ8 και αυτο λογο nf200.

Link to comment
Share on other sites

Θα με κανετε τωρα να χαλασω την υδροψυξη για να σας διξω ποσο χανει το ραμπαζ

.Δεν ξερω τι κανει το ασασιν και το 3dmark 2011.Μπορει απο mb σε mb και bench σε bench να διαφερει.

Δεν ξερω:que:...

Stalker crysis Vantage αυτα δοκιμασα μονο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now