argi

αναβαθμιση firmware σε ssd

Recommended Posts

Εχω εναν intel 320 120gb. Μιας και εχει βγει το firmware που διοορθωνει καποια bugs, σκεφτομαι να τον αναβαθμισω, παρ' ολο που δεν εχω καποιο προβλημα.

Υπαρχει φόβος για τα δεδομενα? Γνωριζω οτι πρεπει να παρω backup, απλα ρωταω αυτους που εχουν αναβαθμισει τον δικο τους ssd, αν υπηρχε θεμα με τα δεδομενα. Το pc το χρησιμοποιω για δουλεια και θελω να προετοιμαστω ψυχολογικα, αν το format ειναι η μεγαλυτερη πιθανοτητα. Τουλαχιστον να το κανω σημερα που δεν κινειται τιποτα. Καλημερα σας.

Link to comment
Share on other sites

Διάβασε τα release notes του update που θέλεις να κάνεις - αν απλά "συμβουλεύουν" για backup και λένε ότι κανονικά δεν χάνεις δεδομένα - τότε 99% έτσι θα είναι.

Εγώ στον postville δεν έχω χάσει data από update, από την άλλη τα σημαντικά μου αρχεία τα έχω και στο NAS :D

Link to comment
Share on other sites

στα release notes απλα συμβουλευει , οπως πχ. σε ενα bios update. Δεδομενα δεν εχω. Απλα σκεφτομαι το 4ωρο που θα μου παρει ενα φορματ, λογω πληθους προγραμματων και παραμετροποιησης.

@ $@39@ το παιχνιδακι ειναι σχετικο... εχω usb dvd-r και δεν γινεται. Η μητρικη δεν εχει ide και εγω δεν εχω sata dvd. Η λυση ειναι να βγει απο το κουτι να μπει σε εξωτερικη θηκη e-sata, να συνδεθει στο λαπτοπ και να γινει η αναβαθμιση απο το dvd του λαπτοπ.

Εν ετει 2011 πιστευα οτι θα ειχαμε ξεπερασει αυτες τις ασθενειες για αναβαθμιση firmware....

Thanks για τις συμβουλες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now