PinwmpireS

League Of Legends - LoL

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι, για να δούμε πόσοι από εδώ παίζουν Lolάκι, άντε να παίξουμε κάνα Premade....

Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να γράψει εδώ το nick του για να κάνουμε add ο ένας τον άλλον.

Θα κάνω εγώ την αρχή. Heinekened

Link to comment
Share on other sites

τσαμπε ειναι και εχει καποιους free ηρωες ανα βδομαδα.του υπολοιπους του ξεκλειδωνεις με ποντους που κερδιζεις παιζοντας.μονο καποια skins για τους ηρωες και μερικους limited και τσι πληρωνεις.

Link to comment
Share on other sites

κατάλαβα άντε ευκαιρία να αρχίσεις και hon.. και άνοιξε και κανά για όσους έχουν hon acc.. :P

το εγκατέστησα θα μπώ σε λιγο θα κάνω και 1 tutorial και practice να μάθουμε λίγο ήρωες

Νame: sfirculitu

Link to comment
Share on other sites

ειναι αρκετα διαφορετικο απο την dota(διαφορετικοι χαρακτηρες/gameplay με θαμνους και +2 spells) αλλα αμα εχεις επαφη με αυτου του ειδους τα παιχνιδια ειναι ευκολο να το συνηθησεις

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο καλυτερα μην μπεις στο πειρασμο ,ειναι πολυ πορωτικα τετοια παιχνιδια οποτε...Καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Και εγω μεχρι αυτο το καλοκαιρι επαιζα ολη την ημερα Dota.

stats:

[Eleos]: [justcallme]: Forum: [JustCallme] Games: [409] ALT: [7.36s] ASR: [97%] Rated games: [328] Score: [1263.81] Rank: [538] First game: [2011-05-08] Last game: [2011-10-09] Play time: [1wk 2ds 17hrs 42mins ] Gold: [2141]

statsdota:

Statsdota for [justcallme]: 405 games. W/L: 197/131 (48.64%/32.35%). K/D/A: 1723/1852/3217 (4.25/4.57/7.94). C/D/N: 24599/988/5525 (60.74/2.44/13.64). T/R/C: 262/90/6 (0.65/0.22/0.01)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ελπίδα για έναν μαθημένο σε dota να συνηθίσει γρήγορα LOL? Έχω να ακουμπήσω dota από τον Φεβρουάριο του 2009 που έπαιζα με τον GoriLLakoS, map 6.65 :D

το lol ειναι ενα πιο ευκολο dota με καποιες διαφοροποιησεις. δεν χανεις τιποτα να παιξεις λιγο να δεις πως ειναι . εχουν βελτιωσει καποια πραγματα κ ειναι πιο ισορροπημενο σε θεμα gameplay .

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, βλέπω έχουμε κόσμο..!

@George_o/c Εφόσον ξέρεις DOTA είναι πολύ πιο εύκολο να μάθεις το LOL για πολλούς λόγους. Έχεις ίδη το Map Awareness, την προβλεψιμότητα για την επόμενη κίνηση του αντίπαλου, τα Skill Shots που είναι πάνω κάτω ίδια με την Dota αλλά αρκετά πιο εύκολα . Ασε που οι 9 στους 10 champions είναι αντίστοιχοι με κάποιους champions απο την DOTA.

Τα καλά που έχει σε σχέση με την DOTA. Πρώτον.. παίζεις Game και τρως DC για κάποιον λόγο, μόλις κάνεις relog σου έχει την επιλογή Reconnect οπότε δεν χάνεις Game. Αν πάλι κάποιος ( είτε απο την ομάδα σου είτε απο τους εχθρους) βγεί απο το Game και δεν μπει ποτέ μπορειτε να τον κάνετε Report ( μετα απο μερικά report εχει ban ).Επήσις σε σχέση με την DOTA υπάρχουν items για τους mage που τους ανεβάζει το magic damage ( ability power ) κάτι που η DOTA παλι δεν έχει.. Το αλλο που έχει που είναι απίστευτο είναι τα Runes και τα Masteries, μπορείς δηλαδή να παραμετροποιήσεις τον champion σου απο το level 1, μπορείς να του δώσεις λίγα stats οτι θες εσύ, σχεδόν όλοι οι champions παίζονται με εναλακτικούς τρόπους. Μπορεις δηλαδή να παίξεις champion που είναι attack damage μπορείς να του φτίαξεις Ability Power items, πράγμα που σε πολλές περιπτώσεις είναι απλα IMBA. Όσο αναφορά το αν είναι τσάμπα ή επί πληρωμή, αυτό το διαλέγεις εσύ! Μπορείς να παίζεις και ναμην πληρώσεις μία, μπορείς να παίζεις και να πληρώνεις κάθε μέρα. Οι Champions παίζουν σε rotation, βγάζει κάθε βδομάδα η Riot ενα Full Rotation απο Champions ( Tank-Support-AP Carry-AD Carry ) δηλαδη και κανεναν Champion να μην έχεις ξεκλειδώσει έχεις να παίξεις. Παίζοντας Games παίρνεις IP ( influence Points) με αυτά ξεκλειδώνεις Champions και Runes. Πληρώνοντας παίρνεις RP ( Riot Points ) με αυτα ξεκλειδώνεις Champions και Skins.

Edit: Ξέχασα τα Summoner Spells.. Άλλο ένα απίστευτο feature του lol.. απο το 1 εώς το 12 level μαθαίνεις δωρεάν κάποια spells. Αυτα τα spells δεν κοστίζουν mana και δεν επιρεάζουν τα cooldowns απο τα spells του champion σου. Μπες και δες τα.. θα αγαπήσεις το Flash είδικα όταν μάθεις πως να χρησιμοποιείς το fog και γενικότερα το map..!

Όλα αυτα που έγραψα είναι ενα μικρό κομμάτι του LOL, κατέβασε το και θα δείς οτι όλα αυτα που σου την έσπαγαν στην DOTA το LOL τα έχει φτιάξει. Η αλήθεια είναι οτι το LOL σε σχέση με την DOTA θέλει λίγοτερο Skill... όταν φτάσεις δηλαδή σε ένα υψηλό επίπεδο θα δείς πολύ ωραία Games.. εγώ γύρο στις 500-600 νίκες είχα αρχίσει να το βαριέμαι, έβλεπα σε κάθε Game τα ίδια και τα ίδια.. Τώρα είμαι κοντά στις 850 και βλέπω ΠΟΛΥ ωραία Games..!

Link to comment
Share on other sites

TIPS προς αυτούς που ξεκινάνε τώρα. Πάρτε 3 παίχτες στην αρχή με IP (φτηνούς).

Ας πούμε Ashe, Annie και Garen. Αυτοί οι 3 είναι στις 3 βασικές κατηγορίες, Range Carry, Mage, Fighter αντίστοιχα. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες αλλά είναι πιο εξειδικευμένες. Προσπαθείστε να παίζετε μόνο με αυτούς, ώστε να μάθετε καλά το παιχνίδι. Είναι βασικό να μάθετε τον ρόλο του κάθε είδούς παίχτη.

ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ IP σε champs. Αν είναι κάποιος παίχτης που σας αρέσει πολύ, πάρτε τον, αλλά μην αρχίσετε να παίρνετε τους πάντες γιατί θα κλαίτε τα ip.

Κομβικό σημείο. Level 20. Σε αυτό το level έχετε αρχίσει να κατανοείτε το game και μπορείτε να χρησιμοποιείτε Tier 3 Runes. Αυτά τα Runes σας δίνουν πολύ σημαντικό buff, και κοστίζουν αρκετά IP. Αν μπορείτε και έχετε την δυνατότητα να πάρετε ένα bundle με 20 παίχτες (αυτό έκανα εγώ) είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, κοστίζει όμως 20?. Πολύ λένε "σιγά μην δώσω λεφτά", εγώ όμως βλέπω ότι έχω σπρώξει 50? συνολικά, για ένα game που το παίζω κάθε μέρα, τους τελευταίους 8 μήνες, και θα συνεχίσω να το παίζω.

Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει, ας ρωτήσει ότι θέλει. :)

wintersYPK Level 30 αλλά στον west server

Link to comment
Share on other sites

Gorrila δοκίμασε το, θα σου αρέσει.. Παίζω lol με παιδιά που παίζουν DOTA από πολύ παλιά και τους αρέσει.. Σίγουρα κάποια πράγματα θα σου κακοφανούν αλλα θα σου αρέσει..!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now