Eleni22

Samsung Notebook 9 Series: Εξεζητημένη Απλότητα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Notebook 9 Series: Εξεζητημένη Απλότητα!]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Η Samsung Electronics παρουσιάζει το νέο Samsung Notebook 9 Series. Με βάρος μόλις 1,31 κιλά, πάχος 16,3 χιλιοστά και οθόνη 13 ιντσών, το Notebook 9 Series αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν άρτιο σχεδιασμό, υψηλή απόδοση και ευελιξία. Ο νέος φορητός υπολογιστής διαθέτει τη SuperBright Plus οθόνη με 400 nit φωτεινότητα και ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων (16 εκατομμύρια χρώματα), σε μία ανθεκτική συσκευή κατασκευασμένη με τα πιο προηγμένα υλικά από ειδικό κράμα αλουμινίου duraluminum, που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αεροσκαφών. To Samsung Notebook 9 Series προσφέρει ζωντανή οπτική εμπειρία θέασης, κομψό σχεδιασμό και εξαιρετική απόδοση.

Compact, κομψός σχεδιασμός

To Samsung Notebook 9 Series αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο του χρήστη για εργασία από το σπίτι ή εν κινήσει, χάρη στα ανθεκτικά υλικά και την ελαφριά κατασκευή του. Ο αεροδυναμικός και συνάμα καλαίσθητος σχεδιασμός του, είναι σύμφωνος με την φιλοσοφία της εταιρείας που θέτει στο επίκεντρο την εκλεπτυσμένη κομψότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει πρακτικότητα, καθώς το Notebook 9 Series εφαρμόζει άνετα στην παλάμη του ενός χεριού.

Εξαιρετικά ζωντανή εικόνα

Η οθόνη του Notebook 9 Series αποδεικνύει πως δε χρειάζεται να θυσιαστεί η ποιότητα της εικόνας για χάρη της φορητότητας. Πράγματι, η SuperBright Plus οθόνη, με 400 nit φωτεινότητα, δύο φορές πιο φωτεινή από τις συμβατικές οθόνες, ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων (16 εκατομμύρια χρώματα) και υψηλή αναλογία αντίθεσης Super Contrast (1,300:1) αποτελεί την κορυφαία οθόνη της Samsung, προσφέροντας μία συγκλονιστική οπτική εμπειρία θέασης, είτε πρόκειται για προβολή multimedia ή gaming. Παράλληλα, η εκπληκτική SuperBright Plus οθόνη του 9 Series Notebook προσφέρει πολλαπλή χρηστικότητα. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες του ατμοσφαιρικού φωτός, η λειτουργία Auto Display Brightness ελέγχει τα επίπεδα φωτός στην περιοχή του φορητού υπολογιστή και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης για να παρέχει στον χρήστη τη βέλτιστη δυνατή θέαση, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μπαταρίας. Την καινοτόμο τεχνολογία της Samsung συμπληρώνει το αυτόματα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου.

Καινοτομία και στο εσωτερικό του

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός και η πρωτοποριακή του οθόνη δεν επισκιάζουν την υψηλή απόδοση του Notebook 9 Series, καθώς χάρη στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 7, το 2ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i5/i7 και την έως και 8GB μνήμη εξασφαλίζεται μέγιστη απόδοση. Η έξυπνη τεχνολογία Turbo Boost 2.0 προσαρμόζει την υπολογιστική ισχύ ανάλογα με την εργασία που εκτελεί ο υπολογιστής, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η απόδοσή του σε πιο απαιτητικές εργασίες, χωρίς να καταναλώνεται περίσσια ενέργεια. Το Notebook 9 Series διαθέτει τη λειτουργία Fast Start που επιτρέπει τη γρήγορη εκκίνηση του υπολογιστή μέσα σε 12 δευτερόλεπτα. Ο σκληρός δίσκος SSD 128/256GB παρέχει υψηλή χωρητικότητα τόσο για προσωπική, όσο και επαγγελματική χρήση.

Χωρίς αποσπώμενα μέρη, το Notebook 9 Series προσφέρει 60% ταχύτερη εκκίνηση συγκριτικά με ένα σκληρό δίσκο HDD φορητού υπολογιστή. Το νέο notebook ελαχιστοποιεί το θόρυβο και τη θερμότητα. Παράλληλα, η λειτουργία Fast Start επιτρέπει την εκκίνηση του υπολογιστή σε 3 δευτερόλεπτα από την κατάσταση αναμονής. Κατά την κατάσταση αναμονής, τα δεδομένα αποθηκεύονται στην SSD, καθώς και στην εσωτερική μνήμη, έτσι ώστε το περιεχόμενο να παραμένει άθικτο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή αφαίρεσης της μπαταρίας. Η μπαταρία του Notebook 9 Series διατηρείται τρεις φορές περισσότερο από τη μπαταρία ενός συμβατικού φορητού υπολογιστή. Η τεχνολογία PowerPlus της Samsung επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συνεργασία με την ενεργειακά αποδοτική μπαταρία λιθίου-πολυμερών. Η 1,3M HD webcam επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν βίντεο, φωτογραφίες και να αναπαράγουν βίντεο σε μεγαλύτερες οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Τέλος, το Notebook 9 Series διαθέτει ένα ευρύχωρο pad αφής, παρέχοντας ένα σύγχρονο, κομψό και άνετο τρόπο χρήσης του φορητού υπολογιστή.

Διαθεσιμότητα

Το Samsung Notebook 9 Series είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά.

[img_ALT=Samsung Notebook 9 Series: Εξεζητημένη Απλότητα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/32054eb2e68111095.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Samsung Notebook 9 Series: Εξεζητημένη Απλότητα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/32054eb2e6812411e.jpg[/img_ALT]

Samsung Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now