George_o/c

Cooler Master Silencio 550 Review by HWBOX.gr

Recommended Posts

[news_img=Cooler Master Silencio 550 Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e3adacc4a262.png[/news_img]Ακόμα ένα ταξίδι για την αναζήτηση του κουτιού που θα φιλοξενήσει τον υπολογιστή μας και θα δώσει στον χώρο μας μια ιδιαίτερη πινελιά, αρχίζει. Οι επιλογές είναι πολλές αφού πλέον οι περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή κουτιών, έχουν δώσει έμφαση στα midi towers. Η εξήγηση είναι λογική μιας και στις εποχές λιτότητας που ζούμε, θέλουμε κάτι που δεν είναι κραυγαλέο, αλλά αντιθέτως συμμαζεμένο, λιτό και με όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους. Σε όλη, λοιπόν, αυτή την τάση συμβάλει ακόμα πιο πολύ η κοστολόγηση. Τα midi towers κοστίζουν σαφώς λιγότερο από τα μεγάλα κουτιά, που συνήθως αποτελούν ναυαρχίδες για τις εταιρείες του χώρου. Ο θόρυβος είναι ακόμα ένας βασικός παράγοντας για να κάνει κάποιος την σωστή επιλογή. Σήμερα λοιπόν, θα δούμε την πρόταση της Cooler Master στραμμένη σε αυτή την κατεύθυνση, το Silencio 550.

Η Coolermaster ιδρύθηκε περίπου πριν από μια δεκαετία και εδρεύει στην μακρινή Taiwan. Σκοπός της είναι η παροχή των καλύτερων θερμικών λύσεων σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών. Όσον αφορά τους υπολογιστές παράγει και κατασκευάζει ανεμιστήρες, θερμοαγώγιμες πάστες, ψύκτρες, τροφοδοτικά και κουτιά. Πλέον είναι μια φτασμένη εταιρεία και όσον αφορά συγκεκριμένα τα pc cases, είναι μια από τις κορυφαίες στον χώρο, με πλούσιο και αρκετά επιτυχημένο υλικό για να επιδείξει. Ποιος θα ξεχάσει τα θρυλικά Stacker και HAF!

To Silencio 550 ανήκει στην νέα σειρά παραγωγής της Coolermaster με όνομα Silent series. Η συγκεκριμένη οικογένεια κουτιών απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα ταπεινό και ήσυχο κουτί που ταυτόχρονα δέχεται όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις και βολεύει στην καθημερινή χρήση. Οι χρήστες HTPC, οι εργαζόμενοι σε μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και αρκετοί home users χαμηλού προφίλ, προτιμούν συνήθως τέτοια κουτιά. Το Silencio ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία, μόνο που το μεγαλύτερο ατού του είναι η ελαχιστοποίηση του παραγόμενου θορύβου, κάτι που εξυπηρετεί ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών στις καθημερινές διεργασίες τους. Είναι ένα midi-tower μας υπόσχεται μια ήσυχη και δροσερή στέγη για το hardware μας. Ένα midi-tower που εξασφαλίζει ησυχία και πλήθος ευκολιών μέσα από τον μινιμαλιστικό και στιλάτο σχεδιασμό.

Η Coolermaster μας έχει συνηθίσει σε κατασκευαστικές επιτυχίες, όντας μια από τις πιο παλιές και αναγνωρισμένες εταιρείες στον χώρο. Λέτε να τα καταφέρει και σε αυτό της το εγχείρημα; Με μια πρώτη ματιά δείχνει ότι πέτυχε το στόχο της, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε ακόμα ένα μέλος της σειράς Silent, ονόματι Silencio 450.

Διαβάστε το υπόλοιπο review εδώ!

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614eb41bcbae817.png" alt="Cooler Master Silencio 550 Review by HWBOX.gr"/>

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now