George_o/c

Radeon HD 7000 Series: Οι μικρές της σειράς θα είναι rebranded HD 6000 VGAs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Radeon HD 7000 Series: Οι μικρές της σειράς θα είναι rebranded HD 6000 VGAs]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Θέλετε μια καινούρια κάρτα γραφικών και όλο αναβάλλετε την αναβάθμιση εν αναμονή των Radeon HD 7000 VGAs; Αν σκοπεύατε απλά να επενδύσετε σε μία μικρή HD 6670/6570/6450/6350, τότε αγοράστε την τώρα γιατί οι ανανεωμένες 7000 εκδόσεις τους θα συνεχίσουν την παράδοση του rebranding. Οι γνωστές κωδικές ονομασίες Cedar, Caicos και Turks επιστρέφουν για ακόμα μια φορά δυναμικά με τις Radeon HD 7300 series, HD 7400 series, HD 7500 series και HD 7600 series.

Αναφορικά με την Radeon HD 7700 σειρά τώρα, υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η πρώτη την θέλη να βασίζεται στην Juniper, δηλαδή ίδια GPU με αυτή των HD 5700. Η δεύτερη τις θέλει να βασίζονται στις Barts (HD 6700), δηλαδή τις γνωστές "κουτσές" Cayman που κυκλοφορούν και τώρα.

Και το rebranding καλά κρατεί...

[img_ALT=Radeon HD 7000 Series: Οι μικρές της σειράς θα είναι rebranded HD 6000 VGAs]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614eca2fa4a0cee.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

όχι και juniper ...

με την 5770 θα αισθάνομαι λες και έχω το νεότερο hardware..... :)... :)...

κατά τα άλλα oh my rebranding....αν δεν αγοράσει κανείς απ'τις rebranded και πάει στον ανταγωνισμό(nvidia...λες και αυτή δεν κάνει rebranding)

να δούμε αν τότε θα κάτσουν να κάνουν κανένα νέο οικονομικό και αποδοτικό πυρήνα

Link to comment
Share on other sites

και το μαρκετινγκ καλα κρατει... πηραν βεβαια και παραδειγμα απο τους πρασινους και το κανουν αλλα τον τελευταιο καιρο μονο απολυσεις ακουμε απο την AMD.

Link to comment
Share on other sites

Το re-branding ήρθε για να μείνει!

Δεν θέλουν, ούτε οι πράσινοι ούτε οι "πράσινοι" να κρατάνε δύο σειρές ζωντανές, οπότε re-brand στις μικρές και καινούργια chip στα middle & high end :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς έγινε και με τις προηγούμενες γενιές mr.M, μην σου φαίνεται περίεργο λοιπόν :D Τα πράγματα έχουν όπως τα είπε ο caution: Οι low-end απλά γίνονται rebrand και οι mid-ranged & high-end περνάνε από πραγματικό retouching με διαφορετικούς πυρήνες και αρχιτεκτονικές :)

Κι όμως όποιος είχε αγοράσει μια HD 5770 έχει ακόμα τρομερές επιδόσεις στα παιχνίδια. Ο κολλητός μου είχε ASRock 790 μητρική, Athlon II X4 & 5770 και δυο μήνες πριν έκανε μια αναβάθμιση με πολύ λίγα χρήματα γιατί έτυχε να του καεί η μητρική και να στραβώσει τα pinάκια του Athlon όπως πήγε να τον βγάλει :hehe:

Οπότε πήρε Phenom II X4 955 που είναι ίσως ο καλύτερος value for money τετραπύρηνος τώρα 2 χρόνια, MSI 970A-G45 (πιστωτικό από ASRock + κάποια χρήματα ακόμα) και μια δεύτερη μεταχειρισμένη 5770 σε τιμή χώμα. 2 x 5770 ξεπερνούν ακόμα και μία 5870 σε αρκετές περιπτώσεις, είναι πολύ δυνατές κάρτες!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now