Recommended Posts

[news_img=AVerMedia AVerTV CaptureHD Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ed02cca0a2f2.png[/news_img]H AVerMedia ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στην Chung-Ho της μακρινής Ταϊβάν. Σαν κύριο προσανατολισμό έχει την σχεδίαση, κατασκευή και εμπορία πολυμέσων, Internet TV και καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Από τα πρώτα της βήματα, η AVerMedia είχε αφιερωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας βίντεο. Οι διάφορες υλοποιήσεις AVerTV PC-based καρτών της, κέρδισαν κατά καιρούς μεγάλες διακρίσεις με αποτέλεσμα να κατέχει ηγετική θέση στον εν λόγω τομέα.

Έχοντας λοιπόν εδραιωθεί, ξεκίνησε με ταπεινά βήματα την επέκταση σε διαφορετικές σειρές προϊόντων, προσφέροντας πληθώρα συσκευών όπως: TV tuner modules για φορητούς υπολογιστές, τηλεόραση μέσω του διαδικτύου, video capturing devices, media player, tv box, streaming server κ.τ.λ.

Προς τι όλη αυτή η εισαγωγή όμως; Δίχως να σπαταλήσουμε άλλο τον πολύτιμο χρόνο σας, να περάσουμε στην εξονυχιστική παρουσίαση του νέου εσωτερικού AVerMedia Ηybrid 3D TV Tuner. Ερχόμενο με ενδιαφέρουσες λειτουργίες και πολυάριθμες δυνατότητες, καταφέρνει να ξεφεύγει από τα κλασικά TV Tuner της κατηγορίας του. Πως το καταφέρνει αυτό; Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το υπόλοιπο review!

[img_ALT=AVerMedia AVerTV CaptureHD Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edb1088e4b1a.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now