Recommended Posts

[news_img=Cooler Master Hyper 612S Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e397c2b4f872.png[/news_img]Πριν από περίπου τρεις μήνες, αναρωτηθήκαμε αν πράγματι η αέροψυξη έχει φτάσει σε κάποιο “τέλμα”. Έτσι, συγκεντρώσαμε τον αφρό της performace air-cooling σκηνής και σας παρουσιάσαμε το σχετικό roundup, όπου διαπιστώσαμε ότι, όπως είναι φυσικό, το “τέλμα” είναι μια λέξη φάντασμα για τα λεξιλόγια των μηχανικών, που επιχειρούν και καταφέρνουν να δροσίσουν όλο και πιο αποτελεσματικά, τους επεξεργαστές μας. Νέα σχέδια, συνδυασμοί υλικών και κράματα με ποθητά χαρακτηριστικά, είναι κάποια από τα όπλα στην φαρέτρα των μηχανικών που πασχίζουν να κατεβάζουν όλο και χαμηλότερα τις θερμοκρασίες λειτουργίας των ηλεκτρονικών μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα του ανταγωνισμού και της προσπάθειας για την κατάκτηση της πρωτιάς , συχνά οι μηχανικοί καταφεύγουν σε θηριώδεις μονάδες με εκκωφαντικούς ανεμιστήρες, που ενώ στα reviews καταφέρνουν ανταγωνιστικά αποτελέσματα, στην πράξη, σαν προϊόντα, καταντούν ανυπόφοροι με τον αγοραστής συχνά να μετανιώνει για το …“απονενοημένο”! Εκτός από αυτό, υπάρχει εκεί έξω μια απίθανα μεγάλη μερίδα αγοραστών – άγνωστοι στην παρέα του hwbox – οι οποίοι πραγματικά μπορούν να ζήσουν και χωρίς τον τελευταίο βαθμό, απʼ τον οποίο θα τους απάλλασσε μια κορυφαία ψύκτρα και έτσι, είναι καθόλα πρόθυμοι να θυσιάσουν μεγάλο μέρος της απόδοσης, στον βωμό της πραγματικά ήσυχης λειτουργίας και της πιο προσιτής τιμής. Πόσο μάλλον, που πολλές από τις νέες πλατφόρμες (π.χ. LGA1155, FM1) δεν διαθέτουν δα και τους θερμότερους επεξεργαστές που έχουμε γνωρίσει ποτέ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η πλειονότητα των μεγάλων εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο, διαθέτουν και κάποιες αθόρυβες και σχετικά μετριοπαθείς προτάσεις, για την ψύξη του επεξεργαστή. Μια τέτοια πρόταση, θα μας απασχολήσει στο παρόν review. Ο κλήρος πέφτει στην Cooler Master να αποδείξει ότι, στις μέρες μας, ο χρήστης μπορεί να απαιτεί αναβαθμισμένη aftermarket αερόψυξη, με ανταγωνιστική απόδοση, τιμή, μα κυρίως εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Την αλήθεια της παραπάνω πρότασης θα έρθει να ελέγξει η ομάδα του hwbox, παρέα με την Cooler Master Hyper 612S.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το υπόλοιπο review!

[img_ALT=Cooler Master Hyper 612S Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524edd0a5466b66.jpg[/img_ALT]

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now