Eleni22

Η Panasonic ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό Android smartphone!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Panasonic ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό Android smartphone!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Η Panasonic ετοιμάζεται να επανέλθει στην αγορά κινητών τηλεφώνων με στυλ και πρώτη της κίνηση είναι ένα Android smartphone που φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Βέβαια η αγορά του Android είναι ήδη υπερπλήρης και η Panasonic θα αντιμετωπίσει μια δύσκολη μάχη για να αποκτήσει μια ισχυρή θέση σε αυτήν. Το εν λόγω smartphone διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών OLED με ανάλυση 960x540. Η Panasonic περιγράφει το σχεδιασμό του ως "D-form factor" και ομολογουμένως ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Android κινητά. Επίσης είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Όσο για τις υπόλοιπες προδιαγραφές και τη τιμή του, αυτά παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ωστόσο, το τηλέφωνο διαθέτει NFC, γεγονός που σημαίνει ότι θα τρέχει λειτουργικό Android 4.0. Η Panasonic ελπίζει να πουλήσει 1,5 εκατομμύριο κινητά το επόμενο έτος, και εάν η τιμή του είναι ικανοποιητική σίγουρα θα έχει μεγάλη ζήτηση απ' τους καταναλωτές. Η μόνη μεγάλη ανησυχία είναι πώς η Panasonic θα εφαρμόσει το Android 4.0, δηλαδή αν πρόκειται να κάνει μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας του λειτουργικού.

[img_ALT=Η Panasonic ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό Android smartphone!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/32054ee2325c66b84.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Panasonic ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό Android smartphone!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/32054ee2325c71f3f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

το εγραψα και στο τεκμπλοκ,οι σχεδιαστες εχουν τσακωθει με την φαντασια. απλα πολυ λιτο,τιποτα για να σε "τραβηξει"! επισης εστω ενα λαμπακι-φωτακι κατι τελος παντως θα επρεπε να εχει..!:)

Link to comment
Share on other sites

κρίμα που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ...είναι μαυρο και έχει και μεγάλη οθόνη άρα σύμφωνα με την apple πρέπει να απαγορευτεί!

πολύ καλό πάντως φαίνεται!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now