ikskarda

Αγορα Gaming Laptop απο εξωτερικο στα 1200 ευρω

Recommended Posts

Θελει ο αδερφος μου να αγορασει ενα gaming laptop. Ο λογος που προτιμα το laptop ειναι γιατι ακομα σπουδαζει και θελει να παρει ενα καλο "εργαλειο" να μπορει να το μεταφερει να κανει την δουλεια του πανεπιστημιου αλλα και να παιζει games οπου σταθει και οπου βρεθει :-D .

Φυσικα θελει να αντεξει οσο γινεται περισσοτερο σε βαθος χρονου στις καθημερινες εργασιες (word,internet,messenger,downloading,hd movies) και να παιζει αρκετα καλα τα τωρινα games και οσο γινεται τα επομενα. Αυτα που παιζει κατα κυριο λογο ειναι Pro, Need for speed, Call of duty, LOL με τις ωρες και διαφορα αλλα rpg-strategy games.

Εδω και 1-2 μηνες που κοιταμε καταλαβαμε πως δεν αξιζει η αγορα gaming laptop απο Ελλαδα παρα απο εξωτερικο καθαρα λογω χρηματων

Εχοντας λοιπον την ξαδερφη μας που σπουδαζει στο Μοναχο σκεφτηκαμε τωρα που θα κατεβει στις γιορτες των Χριστουγεννων να φερει ενα απο τα παρακατω laptops

1)Asus G73SW ----> Asus G73SW-TZ264V mit Intel Core i7 2630QM 2.00GHz (R.O.G./16 GB) - 90N3IA112N3329VL151_16GB de Notebooks Laptops billiger notebook.de (με GTX 460M) και εδω ---> ASUS G73SW-TZ264V

2)MSI GT680R ----> MSI GT680 Notebooks Laptops billiger notebook.de ((με GTX 460M)

3)MSI GT683DXR ---> MSI Gaming GT683DXR-i7810BLW7H mit Intel Quad Core i7 2670QM 2.20GHz - 0016F21-SKU7 de Notebooks Laptops billiger notebook.de (με GTX 570M) για την υπερβαση

4)Qosmio X770 -----> Toshiba Qosmio X770-11W i7-2630QM (με GTX 560M)

πανω κατω αυτες ειναι οι ιδεες μας χαζευοντας στα αντιστοιχα skroutz μαγαζια της Γερμανιας που βρηκα ( Preisvergleich Preis.de - Ihre einfache Preissuchmaschine και Preisvergleich bei idealo.de )

Εδω λοιπον τιθονται τα εξης ερωτηματα .

1)Τι γινεται με την εγγυηση και το service καθοτι ειναι Asus, MSI, Toshiba . Για Toshiba ξερω οτι υπαρχει αντιπροσωπεια και service στην Αθηνα αλλα δε ξερω τι γινεται με τις αλλες 2 εταιριες σε περιπτωση που χαλασει κατι στο laptop η θελουμε καποια αλλαγη. Ακουσα οτι για τα Asus παιρνεις τηλεφωνο σε ενα περιεργο νουμερο απο Ιταλια και για MSI στο MSI Global - Global Warranty Service for the Notebook εχει στην Αθηνα η κανω λαθος ?

2)Tα windows και τα πληκτρολογια θα ειναι στα Γερμανικα ? Τα windows βρισκουμε την ακρη γιατι εχουμε αυθεντικα απο MSDNA . τα keyboard ?

θελω να μου πειτε τις γνωμες σας σχετικα με τα παραπανω laptop και φυσικα τι γινεται με το θεμα εγγυησης-επισκευης σε θεμα hardware (πχ αλλαγη μπαταριας, αλλαγη δισκου, επεκταση μνημης, αλλαγη πληκτρολογιου κτλ)

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρά το MSI Gaming GT683DXR, αξίζει τα λεφτά του ;) Αν θέλετε να πέσετε οπωσδήποτε κάτω από 1200?, τότε το MSI GT680R + ένα μικρό overclock στην GTX 460 του είναι ότι πρέπει :D

Αν σου πάθει κάτι επικοινωνείς με την MSI απευθείας έχοντας την απόδειξη του καταστήματος.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνα με αυτο το site ---> MSI Global - Global Warranty Service for the Notebook

που γραφει οτι υπαρχει μαγαζι με τα παρακατω στοιχεια ξερει κανεις αν γινεται service εκει σε περιπτωση που πχ θελω να αλλαξω μπαταρια, δισκο , ram κτλ ?

Greece

Address: Ortansias 23 GR-13677 Acharnai, Athens, Greece

TEL:+00302102409150

FAX:+00302102409155

Link to comment
Share on other sites

την Δευτερα αυτο θα κανω . ισως να παμε για το MSI αν και πολλα τα λεφτα

ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα

πρεπει να ειναι η αλμαν ελλας. αν ισχυει αυτο φυγε ΜΑΚΡΙΑ. καλυτερα να το πεταξεις και να παρεις αλλο.. παντως μπορεις να το στειλεις αν μην τυχον στα κεντρικα στην ευρωπη οπου ειναι αυτα.. αυτα ειναι υποθεσεις απλα. δες αν ειναι ποιοτικο καταρχην αν σου αρεσει κτλ και μετα διαλεξε.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now