Samaritan

Witcher 2: Δούρειος ίππος το παιχνίδι με δυνατότητα ανίχνευσης πειρατικών αντιτύπων!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Witcher 2: Δούρειος ίππος το παιχνίδι με δυνατότητα ανίχνευσης πειρατικών αντιτύπων!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524646d.png[/NEWS_IMG]Το Witcher 2 τελικά είναι ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις. Εκτός απο την άριστη πλοκή, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και το πρωτότυπο gameplay, κρύβει και κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με την CD Project Red, developer studio του παιχνιδιού, το παιχνίδι περιέχει δυνατότητα ανίχνευσης πειρατικών αντιτύπων ασκώντας εναντίων των παράνομων κατόχων του παιχνιδιού διάφορες κυρώσεις. Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει πως ακριβώς λειτουργεί γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της θα επηρεάσει αρνητικά την επιχείρηση της. Η Πολωνική εταιρεία όμως έχει ήδη στείλει προειδοποιήσεις σε υπόπτους στην Γερμανία, λόγω του ότι αυτή η χώρα έχει αυστηρούς νόμους πέρι του θέματος. Ο VP της CD Project Red, Michael Nowakowski έστειλε email με την δήλωση του περί του θέματος στο website PC Gamer, η οποία έχει ως εξής:

Αντιμετωπίζουμε μόνο το 100% των πειρατικών υποθέσεων, τα οποία μπορούν 100% να αποδειχθούν. Δεν ανησυχούμε αν παρακολουθούμε τους λάθους ανθρώπους, αφού πριν από την απόφαση μας να κινηθούμε, ερευνούμε το θέμα για μη τυχόν παρεξηγήσεις και λάθη. Η μέθοδος μας είναι να αντιμετωπίζουμε μόνο τους 100% επιβεβαιωμένους στόχους, και μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει λάθη. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχουμε λάβει κάποια πληροφορία που να το υποδεικνύει αυτό.

Μετά από αυτήν την θαραλέα ανακοίνωση της εταιρείας, ξεκίνησε ένα κύμα αγανάκτησης των PC Gamers, με μερικούς να ξεκινούν αμετανόητα boycott, ως ένδειξη οργής για την κίνηση της εταιρείας.

[img_ALT=Witcher 2: Δούρειος ίππος το παιχνίδι με δυνατότητα ανίχνευσης πειρατικών αντιτύπων!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/35924eed3c119c326.jpg[/img_ALT]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν πάμε για εμένα προσωπικά.. εγώ το έχω κατεβάσει το παιχνίδι.. δεν το έχω παίξει και αρκετά να μιλάμε για Max 2 ώρες, Τώρα που λένε τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν τους ανθρώπους που έχουν κάνει Download το παιχνίδι είναι μέσω της IP. Το DOWNLOAD δεν είναι παράνομο!! Το UPLOAD είναι παράνομο όταν το ανεβάζεις στο internet με λίγα λόγια.. 2ον πάλι προσωπικά με μένα, άμα παρακολουθούν την IP και στέλνουν εξώδικα το internet είναι σε συμβόλεο με το όνομα της κοπέλας μου άρα άμα έρθει θα έρθει σε αυτήν, όχι σε μένα. 3ον τι γίνεται με αυτούς που το έχουν κατεβάσει από ελεύθερη γραμμή? (πχ κάθομαι στην καφετέρια με το λαπ-τοπ και το αφήνω 2 μέρες να κατεβάσω το Game) που λένε και καλά ότι δεν έχουν κάνει λάθος.. γιατί είχα διαβάσει και κάτι comment σε άλλα φορουμ του τύπου (οοοοοο σβύστε το μην σας πιάσουν)

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο anti-piracy το εχει το Serious Sam 3. Σκαει ενα ροζ σκορπιος που ειναι αθανατο και σε κυνηγαει μεχρι να σε σκοτωσει! Χεχε.

Παντος εγω, οποτε εχω κατεβασει ενα παιχνιδη, αμα μου αρεσει παω και το αγοραζω. Γιατι, αμα δεν τα αγοραζουμε, δεν θα παιρνουν εισοδημα, με αποτελεσμα να μην φτιαχνουν αλλα παιχνιδια... SUPPORT THE GAME MAKERS SO WE HAVE GAMES TO PLAY IN THE FUTURE!

Link to comment
Share on other sites

Εγω αγοραζω οσο το αντεχει η τσεπη μου... δεν μπορω να καταλαβω αυτοθς που δεν εχουν την διαθεση εστω να αγορασουν 2-3 games τον χρονο. σιγα το θεμα 30-40 ευρω το εχει ενα. ελεος. εγω παντος εχω σταματησει να κανω seed σε torrents απο games εδω και χρονια. το witcher 2 μου το εδωσε ενας φιλος μου original και στην θεση του αγορασα ενα αλλο... θα το αγορασω σε χαμηλοτερη τιμη οταν μπορω.

τι καταλαβαν ετσι? μας εκοψαν τα Halo, gears of war, red dead redemption και το alan wake που τελικα αλλαξαν γνωμη και αλλα πολλα multiplatform οπου μονο στο pc δεν κυκλοφορησαν. ακομη και η microsoft γραμμενους μας εχει... και επιπλεον οι περισοττεροι μας δινουν χαζο-ports απο το xbox360 :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now