p_under

AMD A-Series APUS: Πέντε νέα desktop A-Series APUS

Recommended Posts

[news_img=AMD A-Series APUs: Πέντε νέα desktop A-Series APUs]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/news_img]Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εδώ η AMD είναι έτοιμη να ανανεώσει το A-Series lineup της. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σας ενημερώσουμε για το desktop κομμάτι των A-Series APUs. Η λίστα περιλαμβάνει τετραπύρηνους αλλά και διπύρηνους επεξεργαστές από 100 ως 65W. Στην κορυφή βρίσκουμε τον τετραπύρηνο Α8-3870K στα 3.0GHz, που είχαμε παρουσιάσει και εδώ.

Ακολουθεί ο A8-3820 στα (2.5/2.8GHz) με την Turbo λειτουργία, το TDP του ανέρχεται στα 65W και περιλαμβάνει την HD 6550D. Στην συνέχεια βρίσκεται ο Α6-3670K στα 2.7GHz, που επίσης είχαμε παρουσιάσει εδώ και στην τέταρτη θέση έρχεται ο A6-3620 στα (2.2/2.5) GHz. Tέλος στην τελευταία θέση του lineup βρίσκεται ο δηπύρινος A4-3420 στα 2.8GHz, ο οποίος δεν υποστηρίζει Turbo. Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί για αναλυτικά στοιχεία.

[img_alt=AMD A-Series APUs: Πέντε νέα desktop A-Series APUs]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204ef678a5970de.jpg[/img_alt]

Edited by p_under
Link to comment
Share on other sites

Φίλε DL7 (για συντομογραφία :P) εγώ γενικά την πάω σαν εταιρεία την MSI. Αλλά η A75M-G55 είναι απαράδεκτη μητρική... Μετά από μισή ώρα πειραμάτων, ήρθε το πρώτο Lock. Χρόνια πίσω από την Giga UD2H.

Θα δούμε τώρα τι ψάρια πιάνει η ASUS. Οι Asristidis και mortis που δοκίμασαν την F1A75 EVO τώρα με το Country Cup μου είπαν ότι σαν μητρική έδινε ρέστα. Γι αυτό και ανυπομονώ :D Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μάλλον θα την έχω Παρασκευή, αλλιώς πάμε για Τρίτη 3 του μήνα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε,απλά εγώ είχα μείνει στη giga του review κι εσύ τις έχεις πάρει παραμάζωμα :D

Επειδή ήμουν σε δίλημμα παλιότερα στην αγορά μητρικής Llano κι εγώ την Asus προτιμούσα σε σχέση με όλες. ;)

Τελικά στην συνέχεια δεν προχώρησε το Llano project,αλλά δεν πειράζει..

Εν αναμονή λοιπόν..

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε να δούμε πως τα πάει ο 3870K. Από το εργοστάσιο λειτουργεί στα 30 x 100 και το multi του είναι ξεκλείδωτο μέχρι 35. Μπαίνοντας απλά στο BIOS και βάζοντάς το στα 35, τσουπ έμπαινες στα 3500MHz μέσα. Αλλά από 'κει και πέρα ξεκινούσε το χάος με την G55, οπότε το άφησα :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now