Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Phenom II: Νέοι 32nm processors από την AMD]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Η AMD, σύμφωνα με πηγές, ετοιμάζει πυρετωδώς νέους Phenom II επεξεργαστές. Σε σχέση με τους AMD FX processors, οι νέοι αυτοί επεξεργαστές έρχονται με κλειδωμένο base-clock multiplier, σχεδιασμένοι με την λιθογραφική μέθοδο των 32nm και στοχεύουν mainstream κοινό. Επιπλέον θα έρχονται σε χαμηλές συχνότητες λειτουργίας και τιμές, για να ανταγωνιστούν τους sub-$200 Core i3 & Core i5 επεξεργαστές της Intel.

Συγκεκριμένα μέχρι τώρα γνωστοποιήθηκαν full specs μόνο για τέσσερις νέους Phenom II επεξεργαστές. Ο λόγος για τους οχτώ πυρήνων Phenom II X8 2420 2.40 GHz & Phenom II X8 3020 3.00 GHz και τους έξι πυρήνων Phenom II X6 2520 2.50 GHz & Phenom II X6 2820 2.80 GHz. Για περαιτέρω πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω πίνακες.

[img_ALT=AMD Phenom II: Νέοι 32nm processors από την AMD]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/35924ef75dd747764.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=AMD Phenom II: Νέοι 32nm processors από την AMD]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/35924ef75dd757183.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Αυτός ο τυπάς είχε ήδη πετύχει κάτι.

Οι Phenom II ήταν η ενσάρκωση όλων όσων πρεσβεύει η AMD, πολύ καλή σειρά. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η AMD. Από επιδόσεις δεν περιμένουμε πολλά μιας και τιμολογιακά είναι κάτω από τους Bulldozer και ελπίζω να μην απορροφήσει "πόρους" από Piledriver..

Link to comment
Share on other sites

Αμα ειχαν thuban cores θα ηταν μια χαρα

Μόνο καλά...

Όταν πρωτο είδα την είδηση από China μεριά ήλπιζα ότι θα έβαζαν μυαλό και θα έβγαζαν τη σειρά ως έχει με 8 πυρήνες και ακόμα καλύτερα στα 32nm.... αλλά....

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχουν αυτα τα cpu.

οι εικονες ειναι απο την ecs πολυ παλια (πριν το πρωτο revision) πριν μαθουν τα ονοματα για τους BD και τα ειπαν phenom 2 x8.

η amd νομιζω εχει σταματησει εντελως την 45nm και τους Phenom και βγαζει μονο llano και bd επεξεργαστες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now