George_o/c

6.8 εκατομμύρια Android & iOS devices ενεργοποιήθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=6.8 εκατομμύρια Android & iOS devices ενεργοποιήθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c473f65.jpg[/NEWS_IMG]Την τιμητική τους φαίνεται ότι είχαν οι Android και iOS συσκευές την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς τη συγκεκριμένη και μόνο ημέρα ενεργοποιήθηκαν 6.8 εκατομμύρια smartphones και tablets. Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά από μια “συνηθισμένη” ημέρα, αρκεί να αναφερθεί ότι στις 20 πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου μετρήθηκαν περίπου 1.5 εκατομμύριο ενεργοποιήσεις συσκευών ανά ημέρα. Ο φετινός αριθμός των 6.8 εκατομμυρίων ενεργοποιήσεων είναι αρκετά μεγαλύτερος και από τον περσινό αριθμό ανήμερα των Χριστουγέννων, ο οποίος άγγιξε τις 2.8 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις.

Πρόκειται για αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία Flurry στα οποία όμως δε συμπεριλαμβάνεται ξεχωριστά ο αριθμός νέων ενεργοποιήσεων των Android και των iOS συσκευών, παρά μόνο δημοσιεύεται ο συγκεντρωτικός αριθμός τους. Ρεκόρ την ημέρα των Χριστουγέννων σημειώθηκε και στις μεταφορτώσεις εφαρμογών, όπου καταμετρήθηκαν 242 εκατομμύρια downloads. Ο αριθμός αυτός είναι 125% μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο μιας οποιασδήποτε άλλης ημέρας του Δεκεμβρίου. Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2010 μεταφορτώθηκαν συνολικά 150 εκατομμύρια εφαρμογές και από τις δύο πλατφόρμες συνολικά.

Η Flurry προβλέπει ότι ο αριθμός αυτός μαζί με τον αριθμό των εφαρμογών που θα μεταφορτωθούν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο!

[img_ALT=6.8 εκατομμύρια Android & iOS devices ενεργοποιήθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614efb5a0a13b4f.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now