Eleni22

Τρεις νέοι SSD από την RunCore πρόκειται να παρουσιαστούν στην CES 2012!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τρεις νέοι SSD από την RunCore πρόκειται να παρουσιαστούν στην CES 2012!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Τον επόμενο μήνα στην έκθεση CES 2012 στο Λας Βέγκας (10-13 Ιανουαρίου), η κινεζική εταιρεία RunCore Innovation Technology (RunCore για συντομία) πρόκειται να παρουσιάσει τρεις λύσεις αποθήκευσης βασισμένες στη NAND τεχνολογία, τους Xapear, Falcon και Pro V SSDs 7 χιλιοστών. Οι ιδανικοί για ultrabook Pro V SSDs έρχονται με SATA 6.0 Gbps διεπαφή και προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έως και 540/500 MB/s, ενώ τα μοντέλα της σειράς Falcon είναι γνωστό ότι έχουν SATA 6.0 Gbps συνδεσιμότητα και ελεγκτή Marvell. Οι Xapear δίσκοι διαθέτουν αυτόματη AES128 κρυπτογράφηση και υποστήριξη RFID (αναγνώριση ραδιοσυχνότητας), έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων. Επιπλέον, οι Xapear επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγξουν την κατάσταση της μονάδας δίσκου ή να ενεργοποιήσουν μια λειτουργία αυτόματης διαγραφής μέσω του κινητού τηλεφώνου τους. Άλλες χαρακτηριστικά δεν έγιναν γνωστά, αλλά σίγουρα θα είναι δημοσιοποιηθούν στο περίπτερο της RunCore στην CES.

[img_ALT=Τρεις νέοι SSD από την RunCore πρόκειται να παρουσιαστούν στην CES 2012!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/32054efc778bbe9c1.jpg[/img_ALT]

Edited by Eleni22
Link to comment
Share on other sites

Στο Palm Springs.

<font color="#25292c">.</font>

Έλα ρε ωραίος ! Και εγώ εκέι θα είμαι !

<font color="#25292c">Λοιπόν μικρέ ψευτοκρητικέ, εάν δεν τελειώσεις όλα τα review που πρέπει να κάνεις όχι απο την Ελλάδα δεν θα βγείς, ούτε απο την καρέκλα σου δεν θα βγείς να πάς να κατουρήσεις. Gege?</font>

Link to comment
Share on other sites

Έλα ρε ωραίος ! Και εγώ εκέι θα είμαι !

Λοιπόν μικρέ ψευτοκρητικέ, εάν δεν τελειώσεις όλα τα review που πρέπει να κάνεις όχι απο την Ελλάδα δεν θα βγείς, ούτε απο την καρέκλα σου δεν θα βγείς να πάς να κατουρήσεις. Gege?

Όχι ρε γαμώτο, με κρατάει εσώκλειστο το big boss :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now