George_o/c

Post & Win - 18η Δοκιμασία: Futuremark Peacekeeper Run

Recommended Posts

Σας τη σκάσαμε χθες βράδυ - καλά μιλάμε για πολύ καλαμπούρι :hehe: Στην χθεσινή δοκιμασία, σας βάλαμε να συνεχίσετε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι Ω έλατο, ω έλατο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψει κειμενάκι τεχνολογικού περιεχομένου. Νομίζω το καταευχαριστηθήκατε :D Αν και ορισμένες συνθέσεις ήταν μακράν καλύτερες από άλλες - παρόλα αυτά εμείς παραμένουμε γενναιόδωροι και θα δώσουμε συμμετοχή σε όλους όσους ανέβασαν τραγουδάκι. Να δούμε βέβαια μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η απλοχεριά :P

Ας δούμε τώρα την δοκιμασία που θα σας συντροφεύσει μέχρι Κυριακή 23:59 το βράδυ, άντε ας πούμε 00:00 να το κάνουμε στρογγυλό.

Γνωρίζετε τι είναι το Futuremark Peacekeeper; Πρόκειται για ένα από τα νεότερα benchmarks της Futuremark, με το οποίο μπορείτε να μετρήσετε τις επιδόσεις του web browser. Ζητάμε το εξής:

Μπείτε στην σελίδα του Peacekeeper: Peacekeeper - free universal browser test for HTML5 from Futuremark, πατήστε Test Your Browser και ανεβάστε το score σας στο HWBOX με μορφή φωτογραφίας. Όπως και στην 3DMark Vantage δοκιμασία, το screenshot θα πρέπει να περιέχει CPU-Z cpu tab, CPU-Z memory tab και GPU-Z.

Πατήστε εδώ για να δείτε παράδειγμα του πως θα πρέπει να είναι η φωτογραφία.

Πατήστε εδώ για να μάθετε πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στο HWBOX.

Αν δεν γνωρίζετε πως να βγάλετε φωτογραφία το αποτέλεσμα με CPU-Z & GPU-Z ανοιχτά, ο πιο απλός τρόπος είναι να πατήσετε Print Screen, να ανοίξετε την Ζωγραφική και να πατήσετε Επικόλληση.

Τo screenshot θα το postάρετε σε αυτό εδώ το thread.

Οτιδήποτε ερωτήσεις έχετε, γράψτε τις στο thread του διαγωνισμού ώστε να τις δουν και οι υπόλοιποι.

Για να δούμε πόσο γρήγορο browser έχετε

:D

4614ee3fdff2d5ca.jpg

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now