GeorgeMan

Nvidia Kepler: Εμφάνιση το πρώτο τρίμηνο του 2012?

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nvidia Kepler: Εμφάνιση το πρώτο τρίμηνο του 2012?]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Πολλαπλές πηγές αναφέρουν πως η επόμενη γενιά καρτών της Nvidia που θα παράγεται στα 28nm και φέρει την κωδική ονομασία Kepler, θα κάνει την εμφάνισή της το πρώτο τρίμηνο του 2012! Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής, αλλά δε θα εκπλαγούμε εάν δούμε κάποιο δείγμα του Kepler στην έκθεση CES που πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα στο Las Vegas των ΗΠΑ, έστω και ως κλειστή παρουσίαση σε συγκεκριμένα μέλη και επενδυτές.

Πηγές αναφέρουν επίσης πως ο Kepler είναι ταχύτερος από την AMD Radeon HD 7970, το ζήτημα είναι αν θα το δούμε αυτό να επαληθεύεται ή όχι, συγκρίνοντας τις τιμές των τελικών προϊόντων με τις επιδόσεις τους. Πάντως χωρίς αμφιβολία η AMD έκανε πρώτη ένα πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας μονοπύρηνης high-end κάρτας γραφικών της, ωστόσο θα περάσει ακόμη λίγος καιρός μέχρι να τροφοδοτηθεί η αγορά με επαρκείς ποσότητες, κάτι που θα συμβεί και όταν λανσαριστεί το Kepler της Nvidia. Δε θα αργήσει ο καιρός που θα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες λοιπόν σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Nvidia, αλλά ούτε είμαστε ακόμη κοντά στην κυκλοφορία κάποιας κάρτας στα 28nm...

Link to comment
Share on other sites

Μπα στην CES δεν νομίζω να δείξουν κάτι. Αν δείξουν, θα είναι στην CeBIT και αυτό χωρίς επίσημα νούμερα. Έγκυρες πηγές μιλάνε για Ιούνιο, Ιούλιο, ακόμα και Αύγουστο. Έχοντας μείνει τώρα χωρίς καινούρια κάρτα γραφικών η NVIDIA, παρόλο που η 580 καλά κρατεί, πρέπει να ψήσει το καταναλωτικό κοινό. Να δείξει ότι κάτι έχει στα σκαριά, κάτι πολύ δυνατό και να δημιουργήσει λίγο hype ;)

Το γεγονός ότι η είδηση έρχεται από fudzilla με κάνει να "ανησυχώ" περισσότερο :D Το λέω αυτό γιατί ο Abazovic έχει το κακό συνήθειο να ανακυκλώνει ειδήσεις απλά κάνοντάς τις rephraze και προσθέτοντας ουκ ολίγες φορές λανθασμένες πληροφορίες τις οποίες βασίζει σε "δικές του" πηγές.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now