GeorgeMan

Η ASUS μειώνει την παραγωγή μητρικών το πρώτο τρίμηνο του 2012!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS μειώνει την παραγωγή μητρικών το πρώτο τρίμηνο του 2012!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Η Asustek, πρώτη εταιρεία παγκοσμίως σε πωλήσεις μητρικών πλακετών, μείωσε την παραγωγή μητρικών για το πρώτο τρίμηνο του 2012 από το "συνηθισμένο" ποσό των 5-6 εκατομμυρίων κομματιών, στα 3-3.5 εκατομμύρια. Αυτό συνέβη γιατί προφανώς έχει περίπου 1 εκατομμύριο απούλητες μητρικές από το τελευταίο τρίμηνο του 2011, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στην πώληση των ήδη υπαρχόντων μητρικών πριν ξανα-αυξήσει την παραγωγή.

Φυσικά οι απούλητες μητρικές δεν είναι εξ ολοκλήρου "λάθος" της ASUS, μιας και η έλλειψη που σημειώθηκε σε σκληρούς δίσκους επηρέασε τη ζήτηση για έτοιμα PC γενικότερα. Μειωμένη παραγωγή όμως σημαίνει και μειωμένη παραγγελία chipset από πλευράς ASUS. Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται πως κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, η ASUS θα παραγγείλει 2.5 έως 2.8 εκατομμύρια chipsets από την Intel και 0.5-0.7 εκατομμύρια από την AMD. Τέλος, να αναφέρουμε πως η παραγωγή αναμένεται να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Link to comment
Share on other sites

.....

Φυσικά οι απούλητες μητρικές δεν είναι εξ ολοκλήρου "λάθος" της ASUS, μιας και η έλλειψη που σημειώθηκε σε σκληρούς δίσκους επηρέασε τη ζήτηση για έτοιμα PC γενικότερα......

Ναι, οτι το 20% δεν εχουν δουλεια πλεον, το 20% θα χασει τη δουλεια του και

το 20% ειναι συνταξιουχοι που δεν τους νοιαζει το νεο πισι, δε το βλεπουνε...

Η μειωση παραγωγης δισκων φταιει. Μου φαινεται οτι βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now