GeorgeMan

Τα 5 δημοφιλέστερα πειρατικά παιχνίδια του 2011

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα 5 δημοφιλέστερα πειρατικά παιχνίδια του 2011]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfac6f9559a.png[/NEWS_IMG]Σήμερα, η Kotaku έδωσε στη δημοσιότητα τα πέντε περισσότερο πειρατικά παιχνίδια για κάθε πλατφόρμα, σύμφωνα με το TorrentFreak. Δυστυχώς, η αγορά των PC Games κατέχει με ευκολία για άλλη μια φορά την πρωτιά στα πειρατικά αντίτυπα. Στο Top 5 των PC Games, θα βρούμε όπως ήταν αναμενόμενο παιχνίδια-ορόσημο για το 2011 (π.χ. Crysis 2), όπως και πολύ εμπορικούς τίτλους (FIFA 12).

Αυτό που εύκολα προσέχει κανείς, είναι πως εντυπωσιάζει δια της απουσίας του το Skyrim! Φαίνεται πως είτε η διάθεσή του και μέσω της πιο φιλικής ως προς το DRM πλατφόρμας -του Steam-, είτε γιατί οι gamers το λάτρεψαν αγοράζοντας το κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυθεντικό, συνετέλεσαν στην απουσία του, είτε και τα δύο μαζί. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι αυτό δεν αποτελεί παρά μια "αναλαμπή" και εξαίρεση στον κανόνα... Ας δούμε λοιπόν τα πέντε δημοφιλέστερα "σπασμένα" παιχνίδια για το 2011! Στην παρένθεση βρίσκεται ο αριθμός των πειρατικών αντιγράφων κατ' εκτίμηση, καθώς και ο μήνας κυκλοφορίας τους το 2011.

Top Five Pirated PC Games

1. Crysis 2 (3,920,000) (March 2011)

2. Call of Duty: Modern Warfare 3 (3,650,000) (November 2011)

3. Battlefield 3 (3,510,000) (October 2011)

4. FIFA 12 (3,390,000) (September 2011)

5. Portal 2 (3,240,000) (April 2011)

Link to comment
Share on other sites

ελεος με αυτην την πειρατεια... εξοργηστικο ειδηκα αν σκεφτουμε οτι πολλα games θα ηταν πολυ ποιο προσεγμενα για pc αν οι developers ηξεραν οτι δεν θα χασουν χρονο και χρηματα για ασχοληθουν περρισοτερο με τα pc games...

εβαλαν οι ανθρωποι επιπλεον δουλεια στο crysis 2 και στο battlefield για το pc ενω οι πωλησεις ηταν πολυ λιγοτερες... πραγματικα ευχομαι τα μελλοντικα games να κυκλοφορουν σε διαφορετικα OS οπου να μην μπορουν να τα ''σπανε''

Link to comment
Share on other sites

15$/? τα 3 πρώτα αν είχανε στο retail θα είχανε πολύ μικρότερα ποσοστά πειρατίας.

Mε 15? Βασιλη, πιστευω οτι δεν θα ειχαν καθολου...

(Χρονια πολλα για τη γιορτη σου κιολας, οτι επιθυμεις)

Link to comment
Share on other sites

Αν το παιχνίδι αξίζει ( δεν είναι γεμάτο bugs, έχει καλό gameplay και διάρκεια, έχει ok γραφικά και ήχο ), και το δίνουνε στα 15? μια χαρά θα πουλήσει ( Ελλάδα δεν μετράω, λέω κυρίως για έξω όπου λόγο "συγκυριών" ο κόσμος μπορεί να δώσει 50 ευρώ τον μήνα για την αγορά 2-3 games ).

Να το θέσω απλά, το PES4 θα το πλήρωνα και ΤΏΡΑ 15? καινούργιο.

Το FarCry 2 δεν θα το έπαιρνα ούτε στα 3?.

Ας βγάλουνε και μια κανονικά νούμερα με:

Πωλήσεις Crysis 2 + BFBC2 + BF3 + CoD:BO + CoD:MW3 + CS + CS:Source από retail shops vs online key sales websites να δούμε τι ωραία μωσχοπουλάνε τα key sites, ακόμα και δίχως να δίνουνε τα games σε τιμές των 15?.

Για δεν κάνουνε το βήμα...

@E||hnas:

thanks man, καλή χρονιά επίσης ;)

Link to comment
Share on other sites

βασικα εγω περιμενω να κατεβουν οι τιμες και μετα τα αγοραζω οσα μπορω... φετος πηρα καμια 10ρια games απο 10-20 ευρω σιγα τα λεφτα... αλλα ο πειρατης εχει κολλημα και δεν αλλαζει... ξερω ατομο που πηρε το san andreas αντιγραμενο και πληρωσε 10ευρω και δεν καθησε καν να σκεφτη οτι μπορει να το αγορασει original και ποιο φθηνο ισως. γιαυτο καταντησε ετσι το pc gaming

Link to comment
Share on other sites

το BF3 το πηρα με το που βγηκε στα 40εουρος.. και νομιζω οτι ειναι μια χαρα τιμουλα...

15ευρω δεν ειχαν ποτε αλλα και αλλα παιχνιδια πατατες... σιγα μην εβγαινε αυτο ή καποιο απ τα υπολοιπα που εχουν τον λαο τους να περιμενει!!!!

Link to comment
Share on other sites

@dark ο λόγος είναι οτι δέν κοίταξε τιμή σε κανένα μαγαζί γιατί έχει συνηθήσει να βλέπει 50άρια.

Αν σιγά σιγά πέσουνε οι τιμές και συνιθήσει ο κόσμος να αγοράζει games γνήσια, δέν θα υπάρξει πειρατεία μετά.

Δές πχ στα cd μουσικής Ελλήνων καλλιτεχνών, βγήκανε μερικά με εφημερίδα, πειρατεία σχεδόν μηδέν και άν υπήρχε πειρατεία θα είναι επειδή ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ η εφημερίδα που το είχε μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Αμα ειναι τουβλα και δεν ριχνουν τις τιμες απο το ταβανι στο πατωμα ,αυτα θα ειναι τα αποτελεσματα της πειρατιας ...το ξερουν και οι ιδιοι ... αλλα κανουν τους κινεζους.

Link to comment
Share on other sites

μακαρι καποιος να επιχειρησει αυτο με τα φθηνα games με κανενα 10-15 αφου καποιες εταιριες και απο free games εχουνε μεγαλο κερδος λογο του πληθυσμου που τα παιζει....

η πραγματικοτητα ειναι οτι αν ολοι εκαναν τον κοπο να αγορασουν εστω 2-3 games τον χρονο τωρα θα παιζαμε καποια games οπως halo 3, metal gear solid 4, gears of war 3 η ακομη και forza 4 στα pc μας και θα παιζαμε λιγοτερα απλα ports απο τις κονσολες

Link to comment
Share on other sites

Πάρτε κατάσταση στο steam τις τελευταίες μέρες.

lag λες και παίζουμε μέσω δορυφορικού internet με το άλλο άκρο να είναι 3 σύμπαντα παραπέρα.

Θέλουνε και λεφτά τρομάρα τους.

Link to comment
Share on other sites

Πείρα το Dirt 3 + F1 2012 από το Steam στα 27.00 ευρώ πακέτο και τα δυο σε προσφορά πριν μερικές εβδομάδες, έχει ακόμα πολλές καλές προσφορές.

To BF3 (Physical Warfare Pack) το πείρα από UK στα 35.00 ευρώ με τα μεταφορικά μόλις βγήκε.

Αν θέλεις να πάρεις φτηνά και καλά games υπάρχουν, απλά πρέπει να ψάξεις λίγο ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now