GeorgeMan

Η LSI ολοκλήρωσε την εξαγορά της SandForce!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η LSI ολοκληρώνει την εξαγορά της SandForce!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7eea4ceb174.jpg[/NEWS_IMG]H LSI Corporation ανακοίνωσε πως ολοκληρώσε η εξαγορά της SandForce, η οποία είχαμε δει να ξεκινάει μερικούς μήνες πριν, γνωστή για τους ταχύτατους ελεγκτές για SSD δίσκους που παρήγαγε. Μαζί με τη SandForce, η LSI αποκτά ουσιαστικά ηγετική θέση στην αγορά των μέσων αποθήκευσης δεδομένων για παντός είδους υπολογιστικά συστήματα, όπως desktops, ultrabooks, netbooks, notebooks, καθώς και SSD υλοποιήσεις για την enterprise αγορά.

Για την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή, η LSI δημιούργησε ένα νέο τμήμα, ειδικό για Αντικείμενα τύπου Flash, στο οποίο θα μεταβούν οι εργαζόμενοι της SandForce (περίπου 190 άτομα), διευθυντής του οποίου θα είναι ο πρώην CEO της SandForce, Michael Raam. Αναμένουμε τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα της LSI μετά την ολοκλήρωση της μετάβασης.

[img_ALT=Η LSI ολοκληρώνει την απόκτηση της SandForce!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784f0639cb2ba03.jpg[/img_ALT]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

190 άτομα, βαράνε 8ωρα, για ένα chipάκι τόσο δα...

Και αν το καλοσκεφτείς (design/emulations/engineering/modulation/micro code/firmwares/...) άθλος είναι! Σκεφτείτε τι γίνεται στους επεξεργαστές :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now