WebHunter

CES 2012: OCZ Z-Drive R5 - Χωρητικότητα και ταχύτητα σε ένα!

Recommended Posts

[news_img=CES 2012: OCZ Z-Drive R5 - Χωρητικότητα και ταχύτητα σε ένα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb8705c92f.jpg[/news_img]Η βιομηχανία που έφερε στον κόσμο την ιδέα των solid state drives βρίσκεται στο χείλος μιας ακόμα σημαντικής δημιουργίας που θα την ωθήσει να επιτύχει ακόμα πιο σημαντικές εργασίες, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη ασφάλεια. Η OCZ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Marvel προσφέροντας στους αμέτρητους servers ανά την υφήλιο ένα συνδυασμό τεράστιου αποθηκευτικού χώρου που καρδιοχτυπά για βαριά applications, και υψηλών ταχυτήτων που θα επιταχύνουν στο μέγιστο τις καθημερινές τους διεργασίες. Στο επίκεντρο αυτής της συνεργασίας και της τεχνογνωσίας των δυο εταιριών βρίσκεται το ολοκαίνουριο Ζ-Drive R5!

Το Z-Drive R5, με πάνω από 3 χρόνια μελέτης και δοκιμών φτάνει στο ζενίθ των επιδόσεων με τις μικρότερες δυνατές διαστάσεις. Βασίζεται σε μια διασύνδεση τύπου PCI-Express με ενσωματωμένο ελεγκτή που πραγματεύεται τις όποιες λειτουργίες μεταξύ αυτού και των μνημών NAND. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται δραματικά το κόστος στην περίπτωση δημιουργίας περίπλοκων συστοιχείων από δίσκους, αυξάνεται η αποδοτικότητα, η ελαστικότητα και η ασφάλεια του συστήματος. Η χωρητικότητα κάθε δίσκου μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 12 TB, χώρος που θα ικανοποιήσει κάθε είδους απαιτήσεις, ενώ το το μέγεθος του δίσκου κάθʼ αυτού σίγουρα δεν θα δυσκολέψει τη ζωή κανενός IT Administrator, δεδομένου ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει τόσο σε πλήρες ύψος, όσο και σε μειωμένο ύψος για εγκατάσταση σε 1U servers ή πολύπλοκα συστήματα.

Συγκεκριμένα αριθμητικά δεδομένου δεν έχουν γίνει εμφανή, δεδομένου ότι όλα εξαρτώνται από την προτίμηση του πελάτη και την τελική διαμόρφωση του δίσκου. Σύμφωνα με αυτό, το Z-Drive είναι σε θέση να δεχτεί μνήμες NAND τεχνολογίας MLC, eMLC, και SLC, δίνοντας αμέτρητες δυνατότητες και προσαρμοστικότητα για κάθε περίπτωση. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε χαρακτηριστικά όπως η ασφάλεια κατά τις απώλειας ισχύος, όπως και στο software που το συνοδεύει (OCZ Virtualized Controller Architecture 3.0) και καταφέρνει να δίνει ανά πάσα στιγμή στοιχεία για διάφορες παραμέτρους του δίσκου. Επιπρόσθετα έχει δοκιμαστεί για πλήρη συμβατότητα με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα (όπως VMware ESXi & ESX, Linux, Windows Server 2008 και OS X) για ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή. Η πρώτη του παρουσίαση θα ξεκινήσει σε μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2012 στο Las Vegas, όπου και θα μάθουμε περισσότερα πληροφορίες. Stay tuned…

[img_alt=CES 2012: OCZ Z-Drive R5 - Χωρητικότητα και ταχύτητα σε ένα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354f0b7764e6683.png[/img_alt]

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Πάμε μωρή OCZ, έτσι γερά :T:

Πανάκριβα πάντως αυτά, για αυτό και κατασκευάζονται ΜΟΝΟ κατά παραγγελία και απευθύνονται μόνο σε enterprise market.

12ΤΒ @ SSD...

fap-fap-fap.png

:hehe: :hehe: :hehe:

Είσαι απίστευτος :hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now