Eleni22

CES 2012: Η VIA Labs παρουσιάζει την USB2Expressway Dedicated Bandwidth Technology!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2012: Η VIA Labs παρουσιάζει την USB2Expressway Dedicated Bandwidth Technology!]http://reviews.hwbox.gr/news/via.jpg[/NEWS_IMG]H VIA Labs, ένας απ' τους κορυφαίος προμηθευτές ολοκληρωμένων τσιπ ελεγκτών USB 3.0, ανακοίνωσε σήμερα την USB2Expressway Dedicated Bandwidth Technology για USB 3.0 Hubs, η οποία βελτιώνει δραματικά την απόδοση των USB 2.0 όταν χρησιμοποιούνται πολλαπλές συσκευές. Τα USB 3.0 Hubs που διαθέτουν την τεχνολογία αυτή εξαλείφουν τους περιορισμούς εύρους ζώνης των USB 2.0, παρέχοντας πλήρες εύρος ζώνης ανά θύρα, επιτρέποντας σε πολλαπλές συσκευές USB 2.0 να συνδεθούν και να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η USB 2.0 διασύνδεση προσφέρει απόδοση 30-40 MB/s, κάτι που είναι κοινό σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Όταν είναι συνδεδεμένες πολλές συσκευές όπως εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, flash drives και κάμερες, μοιράζονται το διαθέσιμο εύρος ζώνης και έτσι παρουσιάζουν πολύ μειωμένη απόδοση. Σε σύγκριση με το USB 2.0, το USB 3.0 προσφέρει 10 φορές μεγαλύτερο εύρος ζώνης και επιτρέπει μεταφορές με ταχύτητα 300-400 MB/s. Η VIA Labs USB2 Expressway Dedicated Bandwidth Technology επιτρέπει στις συσκευές USB 2.0 να χρησιμοποιούν το εύρος ζώνης των USB 3.0, εξαλείφοντας έτσι τα σημεία συμφόρησης του εύρους ζώνης και επιτρέποντας σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή να φτάνει στη μέγιστη δυνητική της απόδοση.

"Η VIA Labs παρουσίασε το πρώτο USB 3.0 Hub στον κόσμο στην έκθεση CES το 2010, εισήγαγε τον δεύτερης γενιάς VL811 USB 3.0 Hub ελεγκτή με υποστήριξη USB Battery Charging το 2011 και για το 2012, φέρνουμε μια πραγματική καινοτομία με τη μορφή της USB2Expressway", δήλωσε ο Terrance Shih, Product Manager της VIA Labs. "Ακόμα και κατά την αντιγραφή αρχείων ανάμεσα σε δύο μονάδες USB 2.0, με την τεχνολογία USB2Expressway μπορεί να συντομευτεί ο χρόνος μεταφοράς κατά τουλάχιστον 5 φορές από τη στιγμή που υποστηρίζει ταυτόχρονη ανάγνωση και εγγραφή των δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπου οι ήδη υπάρχουσες συσκευές USB των καταναλωτών αποκτούν και πάλι ζωή."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now