mortisboy

Au Revoir - 27η Δοκιμασία: See Ya 'Round

Recommended Posts

Καλησπέρα για τελευταία φoρά (για φέτος) από το συγκεκριμένο Sub-Forum του hwbox !

Αισίως λοιπόν φτάσαμε σχεδόν στο τέλος του Χριστουγεννιάτικου μας Διαγωνισμού, ο οποίος δεν μπορείτε να πείτε οτι δεν ήταν πρωτότυπος και σίγουρα μοναδικός :D

Σήμερα όμως είναι η τελευταία δοκιμασία και από αύριο ανακοινώνουμε τους νικητές!

Αφού τα είπαμε όλα έν συντομία σε 2 γραμμές, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ που λάβατε μέρος στον φετινό μας διαγωνισμό, αλλά πιο πολύ να σας ευχαριστήσουμε που μας κρατήσατε συντροφιά και

παρέα όλες αυτές τις 28 ημέρες που μας πέρασαν! Είναι σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ όμορφο να βλέπουμε πώς από τα πολλά νέα μέλη που ήρθαν στην σελίδα μας με αφορμή τον διαγωνισμό, κάποιοι να μένουν "πίσω" μαζί μας και να "κολλάνε" με την παρέα του Box άσχετα απο την περιοχή που κατοικούν, την ηλικία τους και τα ενδιαφέροντα τους!

Σίγουρα στις 100+ σελίδες που γράφτηκαν για τον διαγωνισμό, ειπώθηκαν πράγματα όμορφα, αστεία, σοβαρά & περίεργα και θέλουμε να ελπίζουμε πώς δεν είμαστε οι μόνοι που "νιώσαμε" και "είδαμε" όλα τα παραπάνω.

Για σήμερα, δεν υπάρχει δοκιμασία με ψάξιμο, υπολογισμούς, ξανά ψάξιμο, ξανά υπολογισμούς, pm σε άλλα μέλη του forum για "double check", αναζήτηση στο Yahoo & στο Wikipedia.

Θα θέλαμε απλά να μας γράψετε σε αυτό εδώ το thread ειλικρινά, τι θα θέλατε να δείτε από/στο HwBox για το 2012.

Θα θέλαμε να μας πείτε τις σας αρέσει για να το κάνουμε καλύτερο, τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας!

Συμμετοχή...χμμμ...επειδή σίγουρα θα ρωτήσετε, την παίρνετε γράφοντας ότι ζητάμε στις από πάνω δύο γραμμές. Σας παρακαλούμε όμως, μην γράψετε ότι να 'ναι :)

Εις το επανιδείν λοιπόν για τον επόμενο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό μας και όχι μόνο. Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε έστω από το thread του διαγωνισμού και μέσα απο τις απαντήσεις σας :T:

Au Revoir &

See Ya'Round

Boxers. . .

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα more reviews, more give away διαγωνισμούς, bench διαγωνισμούς αλλά όχι μόνο για τέρατα μηχανήματα - βάλτε και κάτι για χαβαλέ, και ν είμαστε όλοι καλά για να διαβάζουμε - γράφουμε στο box!

Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν στον διαγωνισμό! Πάντα τέτοια! :)

Κατά τ' άλλα θα ήθελα ακόμα περισσότερα reviews και συγκριτικά νέων προϊόντων.

Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα more reviews, more give away διαγωνισμούς, bench διαγωνισμούς αλλά όχι μόνο για τέρατα μηχανήματα - βάλτε και κάτι για χαβαλέ, και ν είμαστε όλοι καλά για να διαβάζουμε - γράφουμε στο box!

Εγω θα ηθελα να μεγαλωσει το παρεακι, να βλεπουμε καινιουργια προσωπα και να γνωριστουμε καλυτερα.! ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ!(και οχι μονο)

Κατι αλλο θα ηταν να εχουμε αρκετα events ( εαν ειναι δυνατον ) ωστε να περναμε ομορφα ολοι μαζι.

Επισης θα ηθελα παρα πολυ να εχω περισσοτερο χωρο στα pm μου! :P Να μπορω να απανταω σε αγγελιες. ( γιατι τωρα τρωω ακυρο )

Τελος , γιατι οχι και μια αλλαγη στην Σχεδιαση του forum. Μια ανανεωση μετα απο τοσα χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς ευχαριστούμε για τον κόπο σας μέσα στις γιορτές που σας κάναμε να τρέχετε! :)

Αν θα ήθελα κάτι απ'το box είναι περισσότερους bench-διαγωνισμούς. Θα βοηθούσε τόσο το forum, καθώς επίσης τη HOT σε πόντους, υλικό και φυσικά χαβαλέ όπως στο country cup που τα περάσατε όμορφα. Τα νέα μέλη θα το εκτιμήσουν και θα μάθουν απ'τους ειδικούς του forum..;)

Από νέα/reviews είστε super ;)

ΥΓ: Βάλτε ένα spoiler tag ωρε..:D

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα αλλαγη στον σχεδιασμο, οχι τοσο γιατι δε μ'αρεσει, αλλα γιατι πανε χρονια που ειναι ιδιος! Και φυσικα χωρις να χασουμε τον προσανατολισμο μας, aka dark theme!

Επισης θα ηθελα περισσοτερους διαγωνισμους με ερωτησεις :D

Τωρα τα θεματα τεχνικων λεπτομερειων κτλ, δεν ειναι μερος εδω για κουβεντα :P

Link to comment
Share on other sites

More Reviews

Guides για overclock/tweaking και γενικά ότι πιο "ψαγμένο" υπάρχει...

Ίσως καποιο Hwbox live stream κανάλι στο οποίο είτε να γίνονται κάποια live review... live overclock sessions... κάποιες live δοκιμές games με συγκεκριμένο hardware... υπό μορφή δοκιμών or whatever...

Διαγωνισμοί

:)

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο πιο πανω για μια αλλαγη στο forum οχι τιποτα τρομερα πραγματα ισως και κατι απλο και ομορφο επισης θα ηθελα περισσοτερους bench διαγωνισμους αλλα ακομα αν και ξερω τα οικονομικα προβληματα που πολλοι μπορει να εχουν θα ηθελα περισσοτερες κατασκευες οσον αφορα τα συστηματα ψυξης

ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να χερομαστε να βλεπουμε ολο και πιο καινουργια προγματα και επισης αλλη μια φορα καλη χρονια σε ολους!!!

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα που έφτασε στο τέλος ο διαγωνισμός. Καλά περνάγαμε και μαθαίναμε και πράγματα στην πορεία ψάχνοντας για τις απαντήσεις. :)

Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα περισσότερα reviews, να μείνουν οι ειδήσεις ως έχει (ούτε να μειωθούν ούτε να αυξηθούν, γιατί νομίζω έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν ουσία και να είναι αρκετές στο πλήθος) και μια ανανέωση στο box δε θα ήταν άσχημη.

Αυτά απο μένα, και του χρόνου !!!

Link to comment
Share on other sites

Διαγωνισμούς σαν και αυτόν έστω και με συμβολικά δώρα,ή ακόμα και live διαγωνισμούς από bench μέχρι κατανάλωση dominos pizza...:harhar:

Εγώ από εσάς τους λίγους που ξέρω κατάλαβα ότι έχετε και γαμώ τους χαβαλέδες οπότε όσοι περισσότεροι παρέα τόσο το καλύτερο...

και στην τελική ας γίνει το box international γιατί με την δουλειά που πέφτει θα μαζέψει μύρια μέλη...

Link to comment
Share on other sites

Απο την πλευρα μου να ευχαριστησω και γω την διαχειριση του hwbox για τον υπεροχο διαγωνισμο και ευχομαι περισσοτερους για το μελλον!

Οσο αυτο που θα ηθελα να αλλαξει,εχει να κανει στα μηνυματα να προστεθει η επιλογη ''like'' για μεγαλυτερη διευκολυνση σε ορισμενες περιπτωσεις.Ισως και μια προτοτυπη κατηγορια για videos.

Αυτα..κατα τα αλλα ειστε τουμπανα!

Σας ευχαριστουμε θερμα!

Link to comment
Share on other sites

Iσως μια βελτιωση του τροπου που μπαινουν οι φωτο στα review.. εντυπωσιακο σαν ιδεα αλλα προσωπικα καπου μου σκαλωνει στην υλοποιηση.. Πολυ "βαρυ" και δυσχρηστο..

Κατα τ΄αλλα, στο HWBox ειμαστε, οποτε οταν ανοιγουμε το κουτι θελουμε να βλεπουμε Moaaaaaaaaar HW !! :D:D Ισως και στη μορφη video review?? :D

Και οπως λεμε και μερικοι ακομα, ισως αν μπορει να γινει το φορουμ πιο διαδραστικο με τπτ like η quote notifications ;)

edit: Αγενεστατος, ξεχασα να ευχαριστησω και εγω για τον τελειο διαγωνισμο!!

Link to comment
Share on other sites

γενικά συμφωνώ με τον φίλο p_under παραπάνω

πιο αναλυτικά:

-απο νέα πλέον το Box είναι η καλύτερη (κατά τη γνώμη μου πάντα) ελληνική ιστοσελίδα. όταν έγινα μέλος πριν 3 χρόνια ήταν ικανοποιητικό, τώρα είναι πληθωρικό. Σπάνια θα χρειαστεί να "συμπληρώσω" τα νέα με άλλες ιστοσελίδες.

-από reviews το Box κάνει καταπληκτική δουλειά, γίνονται όλο και συχνότερα και το σημαντικό είναι ότι το βάρος είναι στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Αν ήταν δυνατόν να ήταν και ακόμα περισσότερα σίγουρα θα ήμασταν ακόμα πιο "χορτάτοι". ;)

-το design του Box είναι γ@μ@το αφήστε τον πιτσιρίκο να λέει (no offense meant :))

-οι διαγωνισμοί με bench είναι καλή περίπτωση, εφόσον μπορούμε και εμείς οι λιγότερο σχετικοί με το άθλημα, να βοηθήσουμε την ομάδα και να μάθουμε και κάτι ακόμα ;) (Προσωπικά ενώ παρακολουθούσα τα OC events δεν είχα καν λογαριασμό στο hwbot. Με τον διαγωνισμό παρακινήσατε τόσο κόσμο να φτιάξει λογαριασμό, λίγο σπρώξιμο ακόμα θέλει για να βοηθήσουμε και εμείς, τα πιο απλά μέλη, όπως μπορούμε)

-τα έξτρα δώρα/διαγωνισμοί είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα

Ευχαριστούμε για τον φανταστικό διαγωνισμό, συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μιας και δεν είμαι και παρά πολύ καιρό μέλος στο ΒΟΧ, δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να γίνει κάποια αλλαγή ως προς την εμφάνιση! Ίσα ίσα που μ' αρέσει πολύ, ειδικά τα σκούρα χρώματα που κυριαρχούν!

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν ο πρώτος στο οποία συμμετείχα και μ' άρεσε πολύ, οπότε δε θα με χάλαγε καθόλου αν υπήρχαν πιο πολλοί διαγωνισμοί, έστω και μικρής διάρκειας!

Αυτά από εμένα! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που με τράβηξε στο box είναι η συνεχή ενημέρωση στα νέα ,φυσικά το oc και το γεγονός ότι είναι μια από τις βασικές παραμέτρους του forum αυτού ,η ύπαρξη review σε hardware που με ενδιαφέρει από ''δικά μας'' παιδιά που μπορώ να εμπιστευθώ και φυσικά η παρεϊστικη διάθεση που έχει το Hwbox.

Τώρα οσο αφορά το τι ακόμα θα ήθελα,θα ήθελα σίγουρα παραπάνω review (τ'ακούτε εταιρίες) αλλά για να γίνω και πιο συγκεκριμένος στα review θα ήταν καλό να χρησιμοποιόταν σαν βάση ένα σύστημα για όλα τα review SSD, ένα σύστημα για όλα τα review vga και ούτω καθεξής ,ώστε να να μπορούμε να συγκρίνουμε τα προϊόντα μεταξύ τους με κοινή βάση, νομίζω και η προσθήκη like κουμπιών δεν είναι κακή ιδέα όσο αφορά το interface.

Link to comment
Share on other sites

για μενα ολα ειναι μια χαρα ισως θα ηλεθα και video στα review για να εχουμε μια καλυτερη εικονα αν οχι σε ολα εστω σε αυτα που ειναι ευκολο οπως ενα case!!

Link to comment
Share on other sites

αν και αναφερθηκε και πιο πανω,reviews θα με ενδιεφερε να βλεπω παραπανω και νεα..

οχι οτι δεν τα πατε καλα σε αυτους τους τομεις απλα προσωπικα αυτα με ενδιαφερουν περισσοτερο σε τεχνολογικα forum

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά σε όλους και καλή τύχη ( κανονίστε την πορεία σας έτσι και δεν κερδίσω τον 3960X :P )

Τι θα ήθελα περισσότερο από το HWbox δεν θα πω παραπέρα από το... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΟΡΙΛΛΑΚΟ.

Σαν "ανταγωνιστής" δεν θα πω κάτι άλλο γιατί είναι αντιδεοντολογικό.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κι απο μενα.

Παρολο που μετρω μολις 2 χρονια εδω μεσα, εχω να πω οτι το κλιμα και οι φιλιες που εχετε δημιουργησει ειναι ισως

το χαρακτηριστικο που διακρινεις κατευθειαν αναμεσα σε ολα τα αλλα στο παρων φορουμ. Μαζι με τα υπολοιπα που

θα αναφερω, ευχομαι να γινει καλυτερο, μεγαλυτερο και πιο ανοιχτο στα νεα μελη.

Σα σχεδιασμος δε παυει να τραβαει το ματι, αλλα, αν γινοτανε μια αλλαγη θα ηθελα να μεινει σε dark background φυσικα !!

Θα ηθελα να βλεπω περισσοτερα reviews (αν ειναι δυνατον), αλλα, σιγουρα θα 'θελα να δω συγκρισεις.

Τελος, να πω κι εγω ενα μπραβο στα παιδια για τον αρτιο διαγωνισμο, για τα δωρα που ετρεξαν να μαζεψουν και για τις

ωρες που ξοδεψαν για να συγκεντρωνουν τους βαθμους και να κανουν τους ελεγχους.

Καλη χρονια και παλι να εχουμε, με υγεια, ευτυχια και δουλεια !!

Link to comment
Share on other sites

Καλό ξημέρωμα σε όλα τα παιδιά!

Μπορώ να πως ο φετινός διαγωνισμός ήταν πάρα πολύ καλός και "ζυγισμένος" ως προς τις ερωτήσεις. Πάνω από όλα Δίκαιος και όχι με σπαζοκεφαλιές αλλά με ερωτήσεις από τις οποίες μαθαίνει και κάτι κανείς.

Όσον αφορά το box...Σίγουρα είναι ένα forum με Orientation προς την overclocking κοινότητα, γεγονός που αποδεικνύουν και τα records που σπάνε τα παιδιά. Θα έλεγα λοιπόν πως ο "απόλυτος συνδυασμός είναι Mix em Up!

Όπως στο o/c είναι κορυφή και μακράν μπροστά από κάθε άλλο forum, θα πρέπει να αναπτυχθεί κάπως καλύτερα με οδηγούς/συμβουλές και για πιο mainstream χρήστες.

Βλέπoντας τα news που ανεβαίνουν στο box, προσωπικά θεωρώ πως σίγουρα κεντρίζουν τον αναγνώστη. Good Refresh Rate, χιούμορ όπου χρειάζεται και οι πληροφορίες. Εάν λείπει κάτι ορισμένες φορές, θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτό είναι το "περιεχόμενο" ορισμένων ειδήσεων για τις οποίες αξίζει να γίνει κάτι περισσότερο από μία μικρή αναφορά και link στην πηγή.

Φυσικά, όμως, ξέροντας τι εστί newsposts το μόνο που αξίζει στα παιδιά είναι συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνουν!

Τα Reviews από την άλλη είναι τακτικά, νομίζω πλήρη ενώ περιέχουν την κατάλληλη αναλογία εικόνων - αναλύσεων. Εκεί που χρειάζεται είναι αναλυτικά, και ο αναγνώστης καταλαβαίνει και ορισμένα τεχνικά στοιχεία τα οποία δεν φαίνονται τόσο εύκολα στα ξένα review. Γενικά πάντως, υπάρχει variety στα review, για όλες τις κατηγορίες χρηστών και αυτό αξίζει thumbs up!

Προσωπικά θα ήθελα να δω είναι κάποια guides αναφορικά με το extreme cooling. Κάπου όπου να είναι συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες μαζί για κάθε διαφορετικό level. Εφόσον η γνώση υπάρχει σε αφθονία γιατί να μην οργανωθεί και για αυτούς οι οποίοι δεν το κατέχουν και τόσο το θέμα;

Α και παιδιά...Κάντε και κανένα event στην Θεσσαλονίκη! Καλή η Αθήνα αλλά θα ήθελα πολύ να δω και να γνωρίσω αρκετούς από το box!

Κατά τα άλλα το σίγουρο είναι πως το site βρίσκεται σε καλό δρόμο, αν και το χρώμα του προσωπικά μου κουράζει τα μάτια.

Αυτά από εμένα!

Εύχομαι πολλά από τα μέλη που ήρθαν μόνο για τον Διαγωνισμό να μείνουν!

Σας ευχαριστούμε!

Link to comment
Share on other sites

Εμφανισιακά θα ήθελα να βάλετε λίγο χρώμα στη καθημερινότητά μας. Να ζωντανέψει λίγο το μουντό γκρι, το οποίο καλαίσθητο είναι αλλά θέλει και το χρώμα του.

Επίσης θα ήθελα μιας και πρόκειται για forum που ειδικεύεται στον υπερχρονισμό να γίνει ένα θέμα όπου θα σχολιάζεται με επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο τον υπερχρονισμό αυτό καθαυτό, τα οφέλη και τα προβλήματα που αυτός προκαλεί. Έτσι ο μέσος χρήστης δε θα αγοράζει υλικό για να γεμίσει μετά κάποιο forum με θέματα του στυλ "Πως να πάω τον ι7 απο τα 3.4 στα 4" αλλά να παραμείνει αυτή η παράδοση αποκλειστικά στους πωρωμένους με το χόμπυ χρήστες και όσους ξέρουν τι ζητούν.

Τέλος θα ήθελα να ξεφύγετε από το OC και να περάσετε και στο γενικότερο τέλειο calibration του PC ώστε να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και να μας εξυπηρετεί στο έπακρο. Αναφέρομαι σε tips, tweaks, hacks, settings και άλλα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας για τη χρήση αυτού του τόσου μοναδικού μηχανήματος που μας συντροφεύει χρόνια τώρα

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πραγματικά οτι ειναι ένα πολύ ολοκληρωμένο site το κουτί μας!

Δυο πράγματα θα ήθελα:

1) περισσότερα events να γνωριστούμε και καλύτερα!

2) ενα αλλο θέμα στο site, μου αρέσει το τωρινό αλλα θα ήθελα και μια αλλαγή (λίγο πιο HD ... )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now