sofos1990

ASUS Maximus IV Gene-Z: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Recommended Posts

Καλυτερα με μονοπυρηνες ειναι παρα με διπλες/τριπλες .Εχεις περισσοτερα προβληματα νομιζω με cf/sli παρα με 1 πυρηνα .Ετσι εχω ακουσει/διαβασει τουλαχιστον πολλες φορες. Αν καποιος ξερει κατι παραπανω να διαφωτισει . Καλα ενταξει ειπαμε αυτη η μητρικη ειναι must για ολους καθως και η τιμη ειναι τελεια.Εννοειται οτι θα παρεις την gen3 και οχι την απλη.

Link to comment
Share on other sites

παιδια εχω την gene3 version αλλα πρακτικα ειναι τα ιδια και το μονο που εχω να πω ειναι πολυ καλη. Πηγα τον 2700κ ευκολα στα 4.8hz με Η100 corsair και σταματισε να ειναι σταθερος στα 5 αλλα δε το εχω προσπαθισει πολυ... ααα και κατι καλο τερμα τα restart. Το review τα σπαει πολυ καλο .

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε παίδες για τα καλά σας λόγια.

Όσο για την μητρική τι να πω...μάλλον δεν θα ξαναπάρω ΑΤΧ mobo :P.

Πιο πολύ απ' όλα, βέβαια, με εντυπωσίασε η τιμή της γιατί σε σχέση με κάτι GBT και MSI που κοστίζουν ακριβότερα, είναι σαφώς καλύτερη.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό review και κατατοπιστικότατο με αναλυτικές μετρήσεις. Βέβαια όσο περνούσα τις σελίδες νόμιασα θα φύγω με την απορία: 'όλα καλά αλλά τι κάνει σε extreme συνθηκες'. Μέχρι που έφτασα στη σελίδα 11 και μου λύθηκαν όλες οι απορίες.

Η μητρική είναι μια πραγματική rog και φαίνεται δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το μεγάλο της αδερφακι.

Και τέλος να πω ότι μου άρεσε και πάρα πολύ η τεχνολογία lucid virtu. Από ότι φαίνεται απο το κειμενο είναι έξυπνα σχεδιασμενη να σου δωσει επιδόσεις και οικονομια όταν χρειαζεσαι.

Good job :T:

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι για benching, ΜΗΝ πάρεις UD4 :) Αν είναι για γενική χρήση καθημερινή χρήση χωρίς overclocking, πάρε την πιο φθηνή.

Indeed !!!

Μου χει βγαλει τη πιστη με τα λιγα που σκαμπαζω...

Αλλα βαζω στο BIOS αλλα μου βαζει στο ρεσταρτ...

To review πληρες !! Την σκισατε και δικαιως !!

Μπραβο σε ολο το τεαμ !!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν ξεκινάω πόκερ, στοίχημα, τζόκερ κλπ, όποιο θέλει ας κάτσει για να φτιάξω νέο Pc με αυτή την τεράστια(!) μητρική :D

Πολύ καλό το review, συγχαρητήρια παιδιά!

Καταπληκτική μητρική.

Link to comment
Share on other sites

καταπληκτικό review και το ερωτημα που γεννάται:

εχω την sabertooth p67 στον κυριο υπολογιστή στο σπίτι (γενική χρήση, gaming, O/C) και την Gene IV Z στον υπολογιστή στην δουλειά (απλά γενική χρήση),να κάνω την τράμπα ή όχι???

Γενικά ειμαι ευχαριστημένος απο την Sabertooth και το πιο πιθανό ειναι να μην δω απολύτως καμμία διαφορά αλλά για ψυχολογικούς λόγους το ερώτημα το ειχα εδω και καιρό στο μυαλό μου.......

Υ.Γ τα συστήματα φαίνονται στην υπογραφή μου.

Link to comment
Share on other sites

εγω που ψάχνω να τη παρω και δε τη βρισκω πουθενα?περνω ενω λεει διαθέσιμη μου λενε δεν υπάρχει και τωρα κοιτάω για τη gen 3 μπας και βρω καμία..........

αυτη η ελλαδα !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now