George_o/c

ASUS Maximus IV Gene-Z Review by HWBOX.gr

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Maximus IV Gene-Z Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e88a24e8ff94.png[/NEWS_IMG]Ποιος μπορεί να πει πως το 2011 δεν ήταν ακόμα μια χρονιά της ASUS; Μετά το 2006 που γεννήθηκε η οικογένεια ROG, η ASUS έρχεται και το 2011, με πλήρως ανανεωμένο το ROG department, να ταράξει και πάλι τα νερά και να εδραιωθεί ως η κυρίαρχη στην αγορά μητρικών, τόσο σε mainstream όσο και σε extreme λύσεις. Όπως είναι πλέον γνωστό ο σκοπός της ROG σειράς είναι να ανταποκριθεί στις ακραίες απαιτήσεις των gamers και των overclockers. Εξάλλου το ROG τμήμα έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την καινοτομία, τον εξαίρετο σχεδιασμό, την έρευνα και την ανάπτυξη σε διάφορα προϊόντα κυρίως όμως σε μητρικές και κάρτες γραφικών. Τα ROG προϊόντα εγγυούνται επιδόσεις και σταθερότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες προστάζει ο χρήστης.

Παρόλο που το Republic of Gamers έχει χαρακτηρισθεί ως σήμα κατατεθέν των απανταχού gamers, το 2011 η ASUS κατάφερε να συνδέσει βαθιά το όνομά της και με την παράταξη των overclockers. Σκεφτείτε μόνο πόσα hardware και global παγκόσμια ρεκόρ έχουν γίνει με μητρικές Maximus IV Extreme κατά καιρούς! Σαφώς και πλέον η ASUS αποτελεί το Νούμερο 1 όνομα στο κομμάτι των επιδόσεων.

Στα εργαστήρια του HWBOX.gr βρέθηκε ξανά ένα ROG motherboard. Αυτή την φορά πρόκειται μια «μικρή» μητρική... Μόνο στο μάτι όμως! Όπως και να χει, δεν είναι σαν τις Maximus IV Extreme και Rampage III Black Edition που σας είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν. Έχουμε κάτι πιο οικονομικό και προσιτό στο μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. O λόγος για την Maximus IV Gene-Z. Ναι, σωστά θυμάστε. Την μικρή αδερφή της Maximus IV Extreme-Z που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το υπόλοιπο review!

[img_ALT=ASUS Maximus IV Gene-Z Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f0e9a2af0e4f.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now