George_o/c

CES 2012: NZXT Switch 810 - Επηρεασμένο από τα Phantom

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2012: NZXT Switch 810 - Επηρεασμένο από τα Phantom]http://reviews.hwbox.gr/news/nzxt.jpg[/NEWS_IMG]Ευχαριστημένη από την εμπορική επιτυχία της σειράς Phantom, η NZXT παρουσίασε στην CES κάτι διαφορετικό, ονόματι Switch 810 (CA-SW810-W1). Πρόκειται για ένα νέο ATX full-tower κουτί που υιοθετεί πολλά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Phantom και επιπροσθέτως φέρει μεγάλο ακρυλικό side window για να θαυμάζετε το εσωτερικό του συστήματός σας. Οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 23.5 x 59.5 x 58.5 εκατοστά, γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα ευμεγέθες κατασκεύασμα. Ως συνέπεια του προηγουμένου, υποστηρίζει μεγάλες μητρικές κάρτες, ακόμα και XL-ATX ή EATX formats, ενώ παράλληλα περιέχει τέσσερα 5.25" drive bays, έξι 3.5"/2.5"και ένα 3.5"/2.5" docking bay.

Σχετικά με την κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό του, είναι κατάλληλα εξοπλισμένο με δύο 140mm ανεμιστήρες μπροστά (1 included), μέχρι τρεις 140mm στο πάνω μέρος (1 included) και έναν 140mm πίσω. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και το ότι έχει υπό την κατοχή του 9 expansion slots.

Το επίσημο λανσάρισμα του NZXT Switch 810 θα γίνει μες στην επόμενη εβδομάδα, οπότε θα σας έχουμε νεότερα και για τα χαρακτηριστικά και για το αντίτιμο που θα κληθείτε να καταβάλλετε για να το αποκτήσετε.

[img_ALT=CES 2012: NZXT Switch 810 - Επηρεασμένο από τα Phantom]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f0f851e95d68.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

22.2 x 54.0 X 62.3 phantom

23.5 x 59.5 x 58.5 switch

Δηλαδή πιο ψηλό είναι για να παίρνει και XL atx αλλά δεν είναι τόσο σε πλάτος για να φωράει και 2χ200 πάνω όπως του παππού. αλλά έχει 2χ140 μπροστά.. αλλά δεν μου φαίνεται να αξίζει να αλλάξεις το phantom για το swtich δηλαδή άμα πιάνει το χέρι σου για πατέντες μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στον phantom..

Link to comment
Share on other sites

Για κάτι τέτοια όμορφα λευκά cases - θα ήθελα πάλι να βγουν "slot" opticals... όπως ένα Pioneer που είμαι σίγουρος ότι είχαμε πολλοί από εμάς, στο παρελθόν :)

Link to comment
Share on other sites

Για κάτι τέτοια όμορφα λευκά cases - θα ήθελα πάλι να βγουν "slot" opticals... όπως ένα Pioneer που είμαι σίγουρος ότι είχαμε πολλοί από εμάς, στο παρελθόν :)
Σωστός ^^

Έχω κρατήσει 3-4 IDE αλλά είναι όλα γκουμούτσες.

ωπ νατα τα slot in που ελεγα στο thread με το BD.. ρε classic κατασκευη, τωρα το AsRock Vision βγαινει ετσι και ειναι μουρλια!!

george μη σου πω οτι αγοραζω και ενα!! :P

κατα τ'αλλα αδιαφορο το κουτακι :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now