Pastelidis.n.s.

CES 2012: EVGA SR-X Dual-Socket LGA 2011 Motherboard Spotted

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2012: EVGA SR-X Dual-Socket LGA 2011 Motherboard Spotted]http://reviews.hwbox.gr/news/evga.jpg[/NEWS_IMG]Mετά την επιτυχημένη SR-2 η γνωστή εταιρεία EVGA είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μία νέα μητρική η οποία θα προορίζεται για Server PC λειτουργώντας με δύο επεξεργαστές ταυτόχρονα. Πιο αναλυτικά η νέα μητρική έρχεται με υποστήριξη επεγεργαστών Socket LGA-2011 κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να λειτουργήσει με δύο επεξεργαστές της σειράς Sandy Bridge-EP ή με έναν Sandy Bridge-E. Συγκεκριμένα η νέα Motherboard είναι εξοπλισμένη με 12 DDR3 memory slots τα οποία μπορούν να φέρουν μέχρι και 96GB μνήμης RAM, δύο (ένα 8-pin και ένα 6-pin) connectors για την τροφοδοσία του επεξεργαστή, έξι SATA και τέσσερις SAS (Serial Attached SCSI),εφτά PCI-Express 3.0 x16 slots, PCIe disable switches, voltage read points, debug LED, δύο θύρες Gigabit Ethernet, δύο eSATA θύρες, 7.1 channel audio, Bluetooth, υποστήριξη για το EVBot και 6 USB 3.0. Τέλος να σας αναφέρουμε ότι πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχουν.

[img_ALT=CES 2012: EVGA SR-X Dual-Socket LGA 2011 Motherboard Spotted]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474f0ff3e6e4352.jpg[/img_ALT]

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην συγκεκριμένη στο παρελθόν:

http://www.hwbox.gr/news-motherboards/12366-evga-dual-socket-lga2011-motherboard-ksekinise-idi-i-anaptiksi-tis-epomenis-sr-2-a.html

http://www.hwbox.gr/news-motherboards/13766-evga-nea-dual-socket-lga2011-mitriki-apokleistika-gia-sandy-bridge-e.html

Για Ιούνιο λένε ότι θα πάει η κυκλοφορία της. Τέρας η άτιμη :D

@ Yoshi:

Check this out ;)

4614df0686d19e7b.jpg

Link to comment
Share on other sites

σίγουρα καποιοι ''τρελλοί'' θα στήσουν πάνω της τρελλά συστήματα και θα τινάξουν τα benchmarks στον αέρα...!Είναι ωραίο πάντως να βλέπεις μέχρι που μπορεί να φτάσουν τα όρια της εκάστοτε τεχνολογίας...!ανυπομονώ!

Link to comment
Share on other sites

η Asus 1000% θα βγάλει dual socket με Rog theme! εγώ πιστεύω έτσι την βάλανε για να κερδίσουν λίγο έδαφος και να πούνε και στην evga άραξε δεν είσαι η μόνη έρχονται και άλλα όπου να νε!

Link to comment
Share on other sites

Πωπω, φαντάσου 2 επεξεργαστές overclocked εκεί πάνω, μνήμες στα 2400MHz και 780 quad sli! Χαμός στο ίσιωμα!!! Τρελλά σκορ!!! Κορυφαίο σκηνικό, εεε? Να μας ξενερώσω τώρα, έτσι για πλάκα? Φαντάσου και τη φάτσα σου, όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ!!!! Χαχαχαχαχα!!! Το λέω, διότι με το που γύρισα σπίτι, μου είχε έρθει(230, χωρίς το τονίζω το χαράτσι, αυτό ήταν στον προηγούμενο λογαριασμό)!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now