GoriLLakoS

CES 2012: LucidLogix XLR8 Software

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2012: LucidLogix XLR8 Software]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c473f65.jpg[/NEWS_IMG]Πρίν απο λίγες ημέρες η LucidLogic ανακοίνωσε ένα GPU virtualization software το οποίο σχεδιάστηκε για να βελτιωθούν οι επιδόσεις απόκρισης, η οπτική ποιότητα και ή αποτελεσματικότητα της μπαταρίας σε συσκευές όπως smartphones, tablets, ultrabooks, notebooks και όλες τις υποκατηγορίες τους !

Με την κωδική ονομασία "XLR8", και έχοντας πάρει και εφαρμόσει την βασική τεχνολογία από το τελευταίο της software που ανακοίνωσε με την ονομασία Virtu MVP, σε απλούς επεξεργαστές γραφικών όπως AMD Fusion, ARM Mali, Intel Ivy Bridge & NVIDIA Tegra, η Lucid αυξάνει την ανάπλαση των frame του CPU ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τις περιττές "εργασίες" της GPU που ρίχνουν την απόδοση με αποτέλεσμα την άυξηση των επιδόσεων έως και 200% σε κάποιες περιπτώσεις !

Με τον τρόπο αυτό, αυξάνει και την διάρκεια που αντέχουν οι μπαταρίες αλλά ταυτόχονα επιτρέπει σε mainstream κάρτες γραφικών να αποδόσουν όπως ακριβότερες κάρτες ! Το κλειδί της επιτυχίας πίσω απο το XLR8 είναι πώς χρησιμοποιέι μοναδικό multi-threading task detection και απομάκρυνση/διακοπή περιττών processes οι οποίες ρίχνουν την μπαταρία γρηγορότερα !

Την στιγμή που γράφουμε αυτή την είδηση, το XLR8 βρισκεται ήδη στα εργαστήρια πολλών μεγάλων εταιριών που εξετάζουν την συμβατότητα του με τα προϊόντα τους !

CES 2012: LucidLogix XLR8 Software

[img_ALT=CES 2012: LucidLogix XLR8 Software]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54f1416078d0d4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=CES 2012: LucidLogix XLR8 Software]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54f14160792e80.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now