JC_Denton

Πτώση τιμών και νέοι CPU από την AMD το καλοκαίρι

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/WRAPLEFT]Το καλοκαίρι που μας έρχεται αναμένεται καυτό στο χώρο του hardware για τους υπολογιστές μας. Νέες κάρτες γραφικών θα κάνουν την παρουσία τους, με εντυπωσιακές όπως όλα δείχνουν επιδόσεις, ενώ η Intel έχει ανακοινώσει τις νέες πτώσεις τιμών στους επεξεργαστές της, που θα λάβουν χώρα τον Ιούλιο.

Όμως αυτά δεν είναι αρκετά, μιας και όπως έχουμε συνηθίσει, μαζί με τις πτώσεις τιμών της Intel ακολουθεί την ίδια τακτική και η αντίπαλός της, η AMD. Κάτι τέτοιο λοιπόν δε θα μπορούσε να μη συμβεί και τώρα, σε μια ανθηρή για το PC Hardware περίοδο.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε από την ομάδα του HWBOX.gr, η AMD αναμένεται να προβεί σε μια πτώση τιμών μέσα στο καλοκαίρι. Μια αρκετά πιθανή ημερομηνία για αυτή την πτώση τιμών φαίνεται πως είναι στις 7 Ιουλίου, ενώ ταυτόχρονα οι φήμες λένε ότι περιμένουμε και την έκδοση ενός νέου επεξεργαστή της εταιρείας, του Phenom 9950 Black Edition, καθώς και της επανέκδοσης του Phenom 9650.

Αναλυτικότερα, η πτώση τιμών αναμένεται να επηρρεάσει τον Phenom 9550 καθώς και τη σειρά των διπύρηνων και τριπύρηνων επεξεργαστών της AMD, με πτώσεις που αναμένονται στα περίπου 20 δολάρια ανά μοντέλο. Οι νέοι επεξεργαστές, 9950 BE και 9650 περιμένουμε να βγουν στα περίπου 235 και 195 δολάρια αντίστοιχα, με τον πρώτο να είναι στα 2.6 GHz και τον δεύτερο στα 2.3 GHz.

Σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες, η AMD θα εκδόσει και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πτώση τιμών και τα νέα της μοντέλα. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε κατά πόσο οι φήμες θα επιβεβαιωθούν!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now