LazyGreek

Επείγον παιδιά κάηκε η κάρτα!

Recommended Posts

Και που λέτε εκεί που έκανα κάτι αλλαγές στο Pc βρήκα και τα Backplate από το Reference μοντέλο και λέω κάτσε απλώς να τα ακουμπήσω επάνω. Το βάζω το Backplate στην δευτερη που είναι κάτω πρώτα οκ! Πάω να το ακουμπήσω στην πρώτη ( η οποία είναι η δεύτερη 6970 που αγόρασα) και καθώς το ακουμπάω ακούω ΤΣΑΦ ΤΣΑΦ KAI ΣΠΙΘΕΣ! κοιτάω την οθόνη όλα Comple κάνω ένα Restart όλα δούλευαν. Τρέχω ένα Furmark μου είπε ένα φίλος από το Msn στρεσαρισέτινα να δούμε κοιτάω 100 βαθμούς και η δευτερη 55 βαριά (5 λεπτο furmark μέχρι να φτάσει τους 100) (με accelero πάνω) ! ! και έτσι τι να κάνω την άνοιξα και έχει καεί μια βλακεία!

Τι κάνω τώρα? καταρχην πριν βάλω τις accelero ήταν reference άρα υπήρχε επάνω και δεν έπαθε τίποτα, τώρα γιατί το έκανε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!

να την στείλω στο μαγαζί για εγγύηση? καλύπτεται? το ότι την άνοιξα και έβαλα την accelero με αυτό τι γίνεται? και τι να πώ? πήρε φωτιά στα καλά καθούμενα?

img1078b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Άκυρο σημείο άρπαξε... κάτι πήγε πολύ στραβά.

Βάλε πάλι το reference cooler και απλά παράδωσε την στο RMA. Ελπίζω να μην έσκισες κάποιο σχετικό αυτοκόλλητο.

Link to comment
Share on other sites

τι να πω ρε caution ξενέρωσα την ζώη μου και περιμένω 2 μόνιτορ αύριο για eyefinity! κοίταξε να δεις γκαντεμιά! αυτοκόλλητο όχι δεν έβγαλα μόνο το Backplate έχει αυτοκόλλητα και δεν έχω βγάλει τίποτα. και για αυτό το λόγο είπα να τα βάλω, γιατί τα βρήκα πεταμένα κάπου στο πάτωμα εδώ, και λέω άστα να τα βάλουμε επάνω για να ξεχωρίζω και τα Backplate και πια είναι πια γιατί έχουν τους κωδικούς επάνω. και έκατσε η στραβη!

και τι λέω στο μαγαζί την δευτέρα?

Link to comment
Share on other sites

Νoob φατσούλα - και "ξαφνικά δεν παίζει" θα σε συμβούλευα. Γιατί αν αρχίσεις να τους λες για accelero και ξεβιδώματα, θα σου αρνηθούν την εγγύηση και με το δίκιο τους.

Link to comment
Share on other sites

αν και φαίνοται οι πάστες από τα ψυκτράκια (άμα την ανοίξουν) θα τα καθαρίσω όσο καλύτερα μπορώ μεν αλλά νταξ. όσο για την κάρτα δουλεύει τώρα άμα την βάλω πάνω δουλεύει απλώς οι θερμοκρασίες φτάνουν στο θεό! με accelero και 100 βαθμούς? για αυτό λέω τι ακρυβώς να πώ γιατί άμα πώ ξαφνικά παιδεία δεν δουλέυει και αυτοί την δοκιμάσουν (είναι και ρουμάνοι βλάκες) και δούνε εικόνα θα με πάρουν και θα μου πουν η κάρτα δουλεύει στην στέλνω πίσω.

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν όπως είπε κι ο απο πάνω βάζεις το reference cooler κι κάνεις την κάρτα όπως την παρέλαβες.Την βάζεις στο κουτάκι της με ότι είχε μέσα κατα προτίμηση κι πας πίσω με την απόδειξη.BTW φυσικά θα έχεις πάνω κι το backplate.

Κι μην ξεχάσεις να μας πεις τι σου είπαν κι τι έγινε τελικά.

Update:

Καθάρισε την όλη(όπου έχει πάστα)με οινόπνευμα κι βάλε πάστα όπου είχε το stock cooler κι γύρνα την πισω :)

Link to comment
Share on other sites

τέλος πάντων την καθαρίζω όσο πιο πολύ μπορώ την κάνω όπως ήταν και την στέλνω πίσω και λέω εκεί που έπαιζα δεν έχω εικόνα. άμα με ρωτήσουν τίποτα παραπάνω θα πω έχω άλλη μια έπαιζε και αυτή δεν έπαιζε.

Link to comment
Share on other sites

"Πειράματα, μετρήσεις επιφανειών" κλπ δεν τα κάνουμε ποτέ με το PC ανοιχτό.

Το πιο πιθανό είναι να βραχυκύκλωσες κάτι όπως το ακούμπαγες πάνω.

Καλή τύχη στο RMA.

Link to comment
Share on other sites

Την καθάρισα όσο πιο πολύ μπορούσα στην Ram δεν φαίνονται τίποτα από πάστα αλλά στα Voltage το καθάρισα όσο πιο πολύ μπορούσα αλλά πολύ δύσκολα φεύγει και τες πα το κάλυψα και με το thermal pad τους τις κάρτας και δεν φαίνονται άμα την ανοίξεις και την δεις μόνο άμα τα σηκώσεις η σηκωθεί μόνο του καθώς την ανοίγουν επίσης τα pads είναι ακόμα μια χαρά αθικτα απο την ram, όταν άλλαζα το cooler το έκανα με πάρα πολύ προσοχή και έχουν μείνει. τώρα την βείδωσα δεν λείπει τίποτα μέχρι και τα καλύματα που pci και στο crossfire και στα DVI έβαλα τώρα οκ ο θεός βοηθός βλέπουμε την δευτέρα θα βάλω και την κοπέλα μου να μιλήσει άμα είναι :P

και τώρα σκεφτομαι άμα είχα idle 60 με την accelero με αυτήν θα πιάσει κανα 90αρι idle άμα πάνε και κάνουν κανα stress test ή θα μαυρίσει η οθόνη δεν θα ποστάρει η κάρτα ήθα κάνει και κανα τσαφ τσαφ μπουμ..

ερώτηση οι τεχνικοί γενικά έχουν δικαίομα να ανοίγουν κάρτες στα καταστήματα δεν μιλάω για την asus που από εκεί είναι η κάρτα και μου είπε φίλος πάρε sapphire!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν την έστηλα εγώ στο μαγαζί, με πήραν σήμερα, και απάντησε η κοπέλα μου εγώ κοιμόμουν και λέει.. για την κάρτα γραφικών σας πήραμε.. σε πια διεύθηνση θέλετε να σας στείλουμε.. λέει σε αυτήν ξέρω εγώ η κοπέλα μου, και ρωτάει πότε θα την έχουμε πίσω? λέει αυτός σε καμιά 15αριά μέρες.. (άρα δεν βγάλανε άκρη και την στείλανε σε καμιά ASUS) και αύτα.... και τώρα σκέφτομαι να πάρω εγώ αύριο να ρωτήσω τι και πώς? ή να το αφήσω έτσι? και να μας έρθει από καμιά asus και να μας πει "πάρε τα @@ μου"

Link to comment
Share on other sites

η ασους δεν παιζει καν να ασχοληθει να δει αν δουλευει η οχι.

και επισης σπανια να στειλει μαγαζι πισω στην ασους 1 προιον για ρμα.

συνηθως με πιστωσεις παιζουν τα μαγαζια.

Link to comment
Share on other sites

έχουμε update

καταρχήν άσχετο μεν τι σημαίνει στορνο ή στορνος?

κάτι τέτοιο τέλος πάντων και λέει ότι

μου στείλανε μύνημα καταρχήν το οποίο λέει "(Το προϊόν σας έχει διευθετηθεί μέσω της υπηρεσίας ακύρωσης. θα αντικατασταθεί με ένα άλλο προϊόν της επιλογής σας με το λανσάρισμα μιας νέας παραγγελειας")

και το είδε το μύνημα σήμερα και το έχω εδώ και 2 μέρες και το είδε η κοπέλα μου..

Link to comment
Share on other sites

αυτό είναι το πιστωτικό που λέμε?

δηλαδή μπορώ να πάρω ότι θέλω εγώ η αναγκαστηκά άλλη κάρτα? και με τα ιδια λεφτά?

έχω 300 ευρώ πιστωτικό μπορώ να τσοντάρω άλλα 200 και να πάρω 7970? η να δώσω άλλα 300 για 3930κ ξέρω εγώ? η θα πάρω μια άλλη 6970?

Link to comment
Share on other sites

αυτό λέω ρε Μortis απλώς ξέρεις τι φοβάμαι, το μήνυμα έλεγε καθαρά αυτό που πόσταρα πριν.. αλλά φοβάμαι μην παραπέμπει στο "θα έρθει νέο στοκ 6970" και να γίνει η αντικατάσταση.. τώρα στοκ αυτοί το asus το refernce δεν έχουν, έχουν διαθέσιμα κάτι άλλα vtx,powercolor,sapphire με το cooler το καλό. Για αυτό ρωτάω πως σας φαίνεται για κανονικό πιστωτικό ή αλλά ρουμάνικα?

αύριο θα ρωτήσουμε μεν αλλά να έχουμε έτσι και μια ιδέα άμα είναι να πιέσουμε τίποτα παραπάνω γιατί είμαι και καλός πελάτης εκεί μην κερδίσουμε τίποτα παραπάνω..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now