aRkA$

SAMSUNG SSD 830 series: Firmware Update που διορθώνει BSOD!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SAMSUNG SSD 830 series: Firmware Update που διορθώνει BSOD!]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Σύμφωνα με τα πεπραγμένα του μήνα που διανύουμε θα μπορούσε να είχε οριστεί και μήνας firmware updates. Ήδη πριν λίγες μέρες η Crucial και μόλις χθες η OCZ ανακοίνωσαν τα νέα firmware για την διόρθωση προβλημάτων και αύξηση επιδόσεων. Έτσι έκανε και την εμφάνιση του το τελευταίο firmware update CXM03B1Q για την σειρά SAMSUNG SSD 830. Είχε βγει βέβαια πριν δυο εβδομάδες το firmware update CXM02B1Q αλλά λόγω CES 2012 είχε περάσει απαρατήρητο. Σύμφωνα με την Samsung το firmware διόρθωσε προβλήματα του παρελθόντος όπως BSOD, την εκκίνηση από hibernation mode και με partitions. Η σειρά SAMSUNG SSD 830 θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες λύσεις SATA 6Gb/s SSDs.

To τελευταίο firmware CXM03B1Q που ανακοινώθηκε είναι ίδιο με το προηγούμενο απλά βελτίωσε την σταθερότητα και την συμβατότητα του update tool.

Download SAMSUNG SSD 830 firmware

[img_ALT=SAMSUNG SSD 830 series: Firmware Update που διορθώνει BSOD!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f1e7c4eb1e9f.jpg[/img_ALT]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now