aRkA$

Blizzard Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524646d.png[/NEWS_IMG]Έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από τη διάθεση της beta έκδοσης του Diablo III και αισίως 12 χρόνια από τον προηγούμενο τίτλο. Η κυκλοφορία του τίτλου είχε οριστεί για αρχές του 2012 αλλά μετά το feedback που δέχτηκε η Blizzard την οδήγησε στο να αναβάλει την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης τουλάχιστον μέχρι το Q2 2012, έτσι ώστε να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο Mike Morhaime, CEO και συνιδρυτής της Blizzard, δήλωσε:

“Για κάθε παιχνίδι που φτιάχνουμε, η προσμονή είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε να το κυκλοφορήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο, δε θα θυσιάσουμε τόσα χρόνια δουλειάς στο Diablo III για να κυκλοφορήσουμε ένα σχεδόν ολοκληρωμένο παιχνίδι”.

Ο Jay Wilson, δημιουργός του Diablo III, εξήγησε στο Battle.net:

“Κατά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, μας έχει καταλογιστεί ότι ασχολούμαστε πάρα πολύ με την προσαρμογή του για διάφορα συστήματα, ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό όπως είναι και ότι θα έπρεπε ήδη να το έχουμε κυκλοφορήσει. Μοιάζει δίκαιη μια τέτοια κριτική, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι σωστή. Η δουλειά δεν είναι απλά να κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι, αλλά το επόμενο Diablo. Κανείς δεν θα θυμάται ότι καθυστέρησε η κυκλοφορία του, εάν φυσικά είναι τέλειο. Εμπιστευόμαστε τις ικανότητες μας για να δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο”.

Ελπίζουμε ότι η Blizzard θα καταφέρει να επιλύσει τα όποια ζητήματα αντιμετωπίζει και να μας αποζημιώσει για την προσμονή μας με ένα παιχνίδι αντάξιο και καλύτερο του ονόματος που το συνοδεύει. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προπαραγγελίες του παιχνιδιού με την τιμή να είναι στα 49,99?.

[img_ALT=Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f1fb700b68da.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f1fb4ffcf720.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Αύγουστο είναι παχιές οι μύγες καλύτερα υπολόγισε προς Σεπτεμβριο, Οκτωμβριο που έρχονται τα περισσότερα games

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Αντε και ******** Blizzard [παρακαλώ τον τριχωτό admin να μεταφέρει την έγγραφη διαμαρτυρία μου στην Blizzard και μετά να λογοκρίνει το post]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

χμ... εμένα μου φαίνεται ότι αν είχε βγει το 2008 θα ίσχυε αυτό που λες για τα γραφικά έλληνα...τοτε που θα βγει ειλικρινά δεν το πιστεύω...

για το gameplay συμφωνώ ειδικά για το multiplayer το οποίο φαίνεται πολυ ψαρωτικό

Link to comment
Share on other sites

εγώ την βρίσκω απόλυτα σωστή την Blizzard. Αν δεν υπήρχε το Diablo 3, ούτε άρθρα θα γράφαμε, ούτε θα είχαμε κάτι να συζητάμε. Μας πηγαίνει πίσω στα παιδικά μας χρόνια, ένα πράγμα! Με πιάνει νοσταλγία κάθε φορά που διαβάζω για το ΠΟΛΥαναμενόμενο game.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά όταν καταφέρει να το κυκλοφορήσει, θα είναι μαζί με την κυκλοφορία του Playstation 10!

Είτε αυτό ή θα καθυστερήσει ξανά η κυκλοφορία του γιατί θα πρέπει να προσαρμοστεί σε interface virtual reality...

Είπαμε, τα καλά παιχνίδια είναι αραιά και που, αλλά το ξε-σκίσαμε το θέμα...

Link to comment
Share on other sites

Ρε σεις, δεν το μάθατε? Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συμπάσχει με την Ελλάδα και ότι θα το κυκλοφορήσει 1 μήνα μετά την ανάκαμψη της χώρας μας... Δηλαδή, να σκεφτώ... περί το 2100???

Link to comment
Share on other sites

πολλοι λενε οτι σε κανα 10ημερο θα γινει η πολυποθητη ανακοινωση και θα ειναι εντος 3μηνου, συμφωνα και με τα λεγομενα της blizzard.. αυτο φανταζει πιο λογικο...

ποτε κλεινει η beta ομως ξερουμε?

Link to comment
Share on other sites

εχει ανοιξει κανα 3ημερο τωρα. ολοι κανουν ασταματητο refresh στο mailbox τους μηπως και ειναι απ τους τυχερους που τους εχει στειλει μηνυματακι με key η blizzard..

αλλα για να δουμε ημερομηνια θα πρεπει πρωτα να τελειωσει η beta.. οποτε κανα 10ημερο το θελουμε σιγουρα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now