sr10rs

OCZ OCZSSD2-1VTXPL30G 30GB VERTEX PLUS προβλημα με WINDOWS XP

Recommended Posts

ξέρει κανένας βρε παιδιά αν παίζετε καμιά ασυμβατότητα αυτού του δίσκουOCZ OCZSSD2-1VTXPL30G 30GB VERTEX PLUS SATAII 2.5'' SSD RETAIL - ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - E-SHOP.GR με τα XP PRO? ο δίσκος προορίζεται για ένα media senter pc αλλά σε 3 δοκιμές που έκανα και ενώ η εγκατάσταση τελειώνει κανονικά όταν πάει να μπει στο λειτουργικό πετάει μπλε οθόνες! με τα windows 7 δουλεύει κανονικά:que:...

Υ.Γ τα του συγκεκριμένου μαγαζιού παρατράγουδα τα ξέρω αλλά λόγο κάποιου πιστωτικού που είχα 15 ευρώ έβαλα ένα 30αρι ακόμα και τον αγόρασα σε προσφορά.μετά και από την τελευταία περιπέτεια που είχα δεν θέλω ούτε το όνομα τους να ακούω!

Link to comment
Share on other sites

κατέβασα το τελευταίο fw 3,55 αλλά όταν δίνω την εντολή από dos να ξεκινήσει το update μου πετάει λάθος εντολή η ότι δεν βρίσκει το σωστό δίσκο. στο σιτε της ocz στο αρχείο του firmware 3.55 έχει όλους τους δίσκους που απευθύνεται το 3,55 αλλά δεν έχει τον δικό μου που είναι 30GIGA, κάνω κάτι λάθος?

OCZ Updater_355_README_1.txt

OCZ Updater_355_README_1.txt

OCZ Updater_355_README_1.txt

OCZ Updater_355_README_1.txt

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως είναι must να περάσεις το τελευταίο fw(εάν φυσικά δεν το έχει το drive) πρωτού κάνεις άλλα βήματα.

Για το πως νομίζω θα ήταν καλύτερο να κάνεις ένα topic στα fora της ocz...

Link to comment
Share on other sites

το τηλ μου το εχεις.......

τώρα δε σε ξεχνάω.χαχαχαχ

πάντα:D είμαι στη δουλειά τώρα:suck:

ναι όπως και να βάλω τον condroler ( ide-ahci ) κάνει τα ίδια σκατουλια

Link to comment
Share on other sites

παίδες καλησπέρα επανέρχομαι στο θέμα για να το κλείσω μιας και εγώ το άρχισα.λοιπόν για τους ομοιοπαθείς που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα η λύση για να δουλέψει ο δίσκος με τα xp όσο κουφό και να ακουστεί είναι η παρακάτω:

σε περιβάλλον windows xp (εγώ το έτρεξα από VMware-workstation και το ποίημα το είπε κανονικά;P..) κάνουμε εγκατάσταση ένα πρόγραμμα partition manager. παρακάτω ανοίγουμε το πρόγραμμα και αφού αναγνωρίσει τον κ@λ@δισκο του κάνουμε ένα φορμάρισμα είτε σε NTFS η σε FAT32 χωρίς να μικρύνουμε το partition του δίσκου η τον κάνουμε 2,3,4.... partitions αν το επιθυμούμε. αφού τελειώσει η διαδικασία αυτή ο δίσκος είναι έτυμος να δεχτεί τα windows xp κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ κατά την διαδικασία της εγκατάστασης των windows xp και στο κομμάτι του δίσκου που θα μπει το λειτουργικό ΜΗΝ τον ξαναφορμαρετε παρά μόνο επιλέξτε την επιλογή της εγκατάστασης κατευθείαν χωρίς να αλλάξετε κάτι άλλο στο σύστημα αρχείων (NTFS-FAT32) ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως και πιστεύω ίσος σε κάποιον να χρειαστεί η παραπάνω ταρζανια :D

Link to comment
Share on other sites

Αντώνη αυτό που μου είπες ρε φίλε το έκανα αλλά δεν παίζει με τίποτα ούτε με το firmware έκανα δουλειά γιατί η ocz δεν έχει βγάλει firmware για τον συγκεκριμένο δίσκο. η λύση είναι αυτή που είπα ποιο πάνω αν δεν τον διαμορφώσεις μέσα από windows xp τραγούδι δεν έχει.... για το φίλο που ρώτησε ναι τον έχω κάνει στα 1024.

δεν μπορώ να καταλάβω τι κώλυμα έχουν τα XP με τον συγκεκριμένο δισκάκι της ocz και πρέπει να κάνει κανείς αυτή την διαδικασία ενω στον intel και σε ένα KINGSTON που έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα:que:...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now