aRkA$

PNY Clip Attaché USB Flash Drive: Το νέο φλασάκι από την PNY!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PNY Clip Attaché USB Flash Drive: Το νέο φλασάκι από την PNY!]http://reviews.hwbox.gr/news/pny.jpg[/NEWS_IMG]Η PNY Technologies συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές DRAM και flash μνημών, σήμερα λοιπόν παρουσίασε ένα κομψό και εντυπωσιακό usb drive με το όνομα Clip Attaché. Το φλασάκι αυτό έχει διπλό στόχο ο οποίος από την μεριά είναι να προσφέρει μια αξιόπιστη συσκευή αποθήκευσης και από την άλλη να μπορεί να εναρμονιστεί με την μόδα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το PNY Clip Attaché θα διατεθεί σε τέσσερις χρωματισμούς με μεταλλικό περίβλημα και τέσσερα διαφορετικά σχέδια. Ευχάριστη εντύπωση προκαλεί ότι το πίσω μέρος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σελιδοδείκτης ή συνδετήρας σε καθημερινές δουλειές γραφείου. Οι χωρητικότητες που θα είναι διαθέσιμες είναι 4GB/8GB/16GB και 32 GB με μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 32MB/sec και με βάρος μόλις 2,27gr.

[img_ALT=PNY Clip Attaché USB Flash Drive: Το νέο φλασάκι από την PNY!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f212c4b12bb4.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου αρέσει πως θα το χάνεις πανεύκολα. Φλασάκι-συνδετήρας και μη χειρότερα. Αλλά εδώ μανικετόκουμπα φλασάκια έβγαλαν, εκεί θα κολλούσαν...;

Link to comment
Share on other sites

"Η PNY Technologies συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές DRAM"

η οποία στο market share chart του '11 δεν υπάρχει πουθενά πουθενά σε κανένα chart, είναι μαζί με κάτι άλλες κορυφαίες εταιρίες στο 1.9%.

ΚΟΡΥΦΉ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now