Recommended Posts

[NEWS_IMG=Phanteks PH-TC14PE Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f22e5d3eb956.jpg[/NEWS_IMG]Όταν μάθαμε ότι θα έχουμε διαθέσιμη την PH-TC14PE για review, χαρήκαμε ιδιαίτερα! Καταρχάς, γιατί βλέπουμε την είσοδο μιας νέας εταιρίας στον χώρο του CPU cooling. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερο ανταγωνισμό στον τομέα των ψυκτρών για επεξεργαστές, πράγμα που μόνο θετικό μπορεί να αποδειχθεί για τους καταναλωτές. Δεύτερον, διότι πιστέψαμε πως έχουμε στα χέρια μας έναν επίδοξο παίκτη, που ίσως καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Η όψη του προϊόντος και μόνο, το επιβεβαιώνει. Muscle power που λένε οι Αμερικάνοι! Αντικρίζοντας κανείς την PH-TC14PE, αμέσως θα καταλάβει ότι το συγκεκριμένο προϊόν ήρθε για να αποσπάσει πωλήσεις από τα ακριβά coolers αλλά και να προσπαθήσει να εκθρονίσει την βασίλισσα aka Noctua NH-D14.

Η Phanteks μπορεί να είναι άγνωστη στους περισσότερους από εσάς, όμως στην πραγματικότητα αποτελεί μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια διεθνής εμπειρίας στην παροχή θερμικών λύσεων. Από τους ειδικούς στην παροχή θερμικής λύσης, θέλει τώρα να επεκταθεί και στο κομμάτι των ηλεκτρονικών υπολογιστών, και συγκεκριμένα στην ψύξη τους. Η πρώτη εντύπωση, απλά βλέποντας την PH-TC14PE, είναι ότι προσπαθεί να το κάνει καλά. Όντας πραγματικά επιβλητική και διαθέσιμη σε 4 χρώματα - άσπρο (της δοκιμής μας), μπλε, πορτοκαλί και βυσσινί - επιχειρεί να καλύψει κάθε γούστο και στυλ. Εκτός από την ψύκτρα αυτή καθ' αυτή, η Phanteks διαθέτει και τους 14cm ανεμιστήρες της μεμονωμένα. Λίγα προϊόντα για αρχή αλλά σίγουρα πολύ ποιοτικά, όπως και θα δούμε στην συνέχεια της παρουσίασης.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Phanteks προσπαθεί να δώσει βάρος στο after sales support. Αν τα 5 χρόνια εγγύηση δεν σας φαίνονται αρκετά, μάθετε ότι αν συμβεί κάτι στην PH-TC14PE στο πρώτο χρόνο που την έχετε αγοράσει, η εταιρία θα αναλάβει να στείλει μια ολοκαίνουργια ίδια ψύκτρα, καλύπτοντας και τα έξοδα επιστροφής της ελαττωματικής. Νομίζω η διαφοροποίησή της από τις υπόλοιπες είναι ήδη εμφανής. Πολύ δυνατό το χαρτί της Phanteks, που σίγουρα κερδίζει πόντους με το "καλημέρα" από τον υποψήφιο πελάτη. Θα μπορέσει όμως να τον κερδίσει και η απόδοση; Λίγη υπομονή και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το υπόλοιπο review!

[img_ALT=Phanteks PH-TC14PE Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f22eb39775f8.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now