Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ...ΞΕΚΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΦΩΤΟ Η ΒΙΝΤΕΟ!!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...

Link to comment
Share on other sites

Καλώς σε βρήκαμε φίλε μου :T:

Σε παρακαλώ διόρθωσε το πόστ σου και κάνε το με μικρά γράμματα γιατί στην "Internetική διάλεκτο" είναι σαν να φωνάζεις με τα CAPS.

Αν και πιστέυω πώς αρκετοί ξέρουν να στήνουν PC, καλό θα έιναι να υπάρχει και ένα τέτοιο θέμα να βοηθήσει όσους δεν ξέρουν!

Αναμένουμε τα updates σου λοιπόν :T:

Link to comment
Share on other sites

Να σαι καλα...Περιμενω ακομα ενα ssd 60gb osz kai 8gb corsair vengeance και μετα ξεκιναω το περιμενω πως και πως...Η συνθεση του θα ειναι η εξης...Το κουτι Corsair graphite series 600t...Επεξεργαστης Intel core i7 2600k .....Η μητρικη asus maximus iv extreme rev b3...Μνημη Corsair vengeance 16 gb 1600mhz...Ψυξη επεξεργαστη corsair h100...Σκληρος δισκος ενα ssd 60 gb και τρεισ 500 gb wd green...PSU Thermaltake 1200w....Blue ray wrwble lite on...Tο καλο για το τελος αν και δεν ξερω ποσο καλο μπορει να ειναι γιατι σε αυτο το θεμα ειμαι λιγο ανιδεος και την αγορα την εκανα πριν γνωρισω εσας και ειχα να ασχοληθω με pc απο την εποχη του COMMODORE 64 και τησ AMIGA μην με παρεξηγησετε ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ... Απο οτι ειδα τους μηνες που την εψαχνα εμεινα αναυδος και γουσταρα πολυ!!!...Βεβαια καποιες γνωσεις τις εχω ενταξει δεν ειμαι και τοσο πισω ενημερωνομουν στην πορεια των χρονων..Ενδιαμεσα ειχα ενα dell studio απο το οποιο ξενερωσα δεν μου αφησε τισ καλυτερες εντυπωσεις..Το τελευταιο ειναι οτι αγορασα δυο Gainward phantom 560 gtx ti 2+2=4 gb για SLI......Οι ντοματες ΤΩΡΑ!!!

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Πάνω ακριβώς απο το σ είναι το ς. Στο διόρθωσα όλο το ποστ αλλά απο το επόμενο ποστ σου να το κάνεις μονος σου ε! :T:

Για εμένα , 2600K πεταμένα λεφτα. Να αγόραζες 2500K και θα εκανες την ίδια δουλειά με ελάχιστο OC.

Τροφοδοτικό υπερβολικό κατ'εμέ ! Και με μικρότερο έκανες την δουλειά σου! Αν δεν σε νοιάζουν τα χρήμματα πάω πάσο όμως :T:

Link to comment
Share on other sites

Οχι σωστος εισαι απλα εγινε μια βλακεια τοτε που εκανα την παραγγελια και δεν μπορουσα να το αλλαξω το τροφοδοτικο....Τα σεβομαι τα χρηματα μου γιατι με κοπο βγαινουν αλλα το ειπα και πριν οταν εισαι λιγο ανιδεος εκει στην καρφωνουν!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now