HwBox

HwBox Hellas O/C Team - A dream come true!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HwBox Hellas O/C Team - A dream come true!]http://reviews.hwbox.gr/news/overclocking.jpg[/NEWS_IMG]Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πώς από σήμερα δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα Overclocking με την ονομασία HwBox Hellas O/C Team. Με μία παρέα που ήδη υπάρχει, πρωταρχικός σκοπός της ομάδας είναι η βοήθεια νέων μελών να προσχωρήσουν στον κόσμο του Overclocking και εν τέλη, αφού το έχουμε κάνει ήδη μια φορά, να το ξακακάνουμε και να βρεθούμε στο υψηλότερο σκαλί του κόσμου στο hwbot.org!

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε όλους ανεξαρτήτως εμπειρίας, hardware και βαλαντίου, να σας λύσουμε ότι απορίες έχετε και γιατί όχι να σας γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση μας ή κάποιο Overclocking Gathering και να παίξετε μαζί μας με υγρό άζωτο γνωστό και ως LN2. Όσοι απλά μας διαβάζετε και φοβάστε να κάνετε τις ερωτήσεις σας, θα θέλαμε να μην μας βλέπετε από αυτή την οπτική γωνία. Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...κανένας δεν γεννήθηκε να γνωρίζει τα πάντα και όπως γράψαμε πιο πάνω (απλά θέλουμε να το τονίσουμε) είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να έρθετε στην παρέα μας !

Τα μέλη μας, είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας και έχουν σίγουρα την εμπειρία και την θέληση να βοηθήσουν από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα πράγματα. Να το γράψουμε πιο απλά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την χρήση όλων των συστημάτων ψύξης (αερόψυξη, υδρόψυξη, phase change, ξηρός πάγος, cascade, LN2), μέχρι και Vmods στις μητρικές και τις κάρτες γραφικών σας, tweaking στα αγαπημένα μας μετροπρογράμματα, μονώσεις σε hardware και πώς κοντρολάρουμε υγρό άζωτο!

Θα ακολουθήσουν όμως και άλλα πράγματα που δεν είναι της ώρας, αλλά σίγουρα θα μας φέρουν πιο κοντά!

Η ιδέα

Η ιδέα για δημιουργία μιας δικιάς μας ομάδας τριγυρίζει και συζητιέται καιρό ανάμεσα στα μέλη μας. Η αφορμή για να το σκεφτούμε πιο σοβαρά ήταν το φετινό County Cup 2011 που διοργανώνεται κάθε χρονιά από hwbot.org. Στο Country Cup 2011, μια μικρή "ομάδα φίλων" διαθέσαμε χρόνο, όρεξη και χρήμα και κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε την δεύτερη θέση στον κόσμο.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε την νέα HwBox Hellas O/C Team και σας καλωσορίζουμε!

Ελάτε κι εσείς που έχετε όρεξη και μεράκι για να μεγαλώσουμε μαζί αυτή τη μικρή ομάδα φίλων.

Ο στόχος

Ο στόχος μας πάντα ήταν και θα είναι ένας. Να κάνουμε το χόμπυ-τρέλα μας και συγχρόνως να μπορέσουμε να ανέβουμε ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του hwbot.org. Μέσα απο αυτό θα αναδείξουμε τις ικανότητες και δυνατότητες που έχουν οι Έλληνες Overclockers.

Κάτι που έχει φανεί ολα τα χρόνια που ασχολούμαστε με το Overclocking και το έχουμε βιώσει σε όλους τους διαγωνισμούς που έχουμε λάβει μέρος, είναι πως όταν υπάρχει βοήθεια στους Overclockers και τις ομάδες τους, τα αποτελέσματα τους είναι σαφώς καλύτερα. Φυσικά αναφερόμαστε στο γνωστό sponsoring. Έως τώρα πληρώνουμε μόνοι μας για το hardware που παίζουμε ... και εκεί θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες που έχουμε σκεφτεί. Θα δώσουμε το ανάλογο feedback και ελπίζουμε η ανταπόκριση σε βάθος χρόνου να είναι θετική.

Φιλικά,

HwBox Hellas O/C Team

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Rules & How to

H ομάδα είναι αυτή:

HwBox Hellas O/C Team @ HWBOT

Όσοι θέλετε να αλλάξετε ομάδα, κάνετε log in στο hwbot.

Από κει και πέρα πάτε στο My Account

Στο join Team βάζετε την HwBox Hellas O/C Team και κάνετε Save Changes

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Οτι να'ναι. Ομαδα υπαρχει ηδη, και δεν υπαρχει λογος να σπασουμε παλι σε 45 ομαδες... Γιατι τρωγομαστε μονοι μας;

Πολύ εύλογο αυτό και σωστό.

Οι λόγοι που προχωρήσαμε σε αυτή τη κίνηση είναι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σαν ομάδα. Καλώς η κακώς(κακώς προφανώς) η ΗΟΤ για διάφορους λόγους που θα συζητηθούν στην πορεία είναι στάσιμη.

Ξανα λέω ότι ο μόνος λόγος για αυτή τη κίνηση είναι για να πάει μπροστά η ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ εύλογο αυτό και σωστό.

Οι λόγοι που προχωρήσαμε σε αυτή τη κίνηση είναι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σαν ομάδα. Καλώς η κακώς(κακώς προφανώς) η ΗΟΤ για διάφορους λόγους που θα συζητηθούν στην πορεία είναι στάσιμη.

Ξανα λέω ότι ο μόνος λόγος για αυτή τη κίνηση είναι για να πάει μπροστά η ομάδα.

Προφανώς και για να δημιουργηθεί αυτή η νέα ομάδα θα έχει πέσει κάποια σκέψη την οποία κανένας -και σε καμία περίπτωση- δεν εχει δικαίωμα να κριτικάρει. Δόξω τω θεώ, ικανά μυαλά υπάρχουν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι το πως, δηλαδή με ποιόν τρόπο "φρενάρει" η ΗΟΤ με την στασιμότητά της;

Ολοι όσοι είμαστε μέλη, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τα σκόρ μας, ανεξάρτητα απο την οποιαδήποτε στασιμότητα οποιουδήποτε μέλους; Μας εμποδίζει κανείς;

Ο λόγος που ρωτάω ειναι αφ' ενός επειδή εχω ταχθεί εναντίον οποιουδήποτε fragmentation της κοινότητας ξεκάθαρα και αν ήταν στο χέρι μου, αν δεν συνέτρεχε κάποιος ΣΟΒΑΡΟΣ* λόγος, θα υπήρχε μονο μια ελληνική ομάδα στην οποία θα ήταν όλοι μέλη ως έχουν. Είτε ενεργοί, είτε στην κοσμάρα τους.

*Προφανώς και δεν θεωρώ σοβαρή δικαιολογία για την δημιουργία μιας ομάδας, το οτι η ήδη υπάρχουσα ειναι στάσιμη.

ΥΓ Αυτο το τελευταίο ομολογώ δεν το έπιασα. "Ξανα λέω ότι ο μόνος λόγος για αυτή τη κίνηση είναι για να πάει μπροστά η ομάδα"

...ποιά ομάδα να πάει μπροστά;;

Link to comment
Share on other sites

Κριτική εννοείται και έχουν δικαίωμα να κάνουν όλοι. Είτε θετική είτε αρνητική, δεν μπορείς να το εμποδίσεις.

Στάσιμη δεν το εννοώ με αυτή την έννοια -το ότι δλδ υπάρχουν πολλά μέλη με 0 βαθμούς ή που δεν ασχολούνται πια- . Μάλλον εκφράστηκα λάθος και δεν ήθελα να εννοήσω αυτό το πράγμα.

Με την καινούργια ομάδα πάντως θα υπάρχουν κάποιες επιπλέον ευκαιρίες και δυνατότητες για την ομάδα και η κυριότερη είναι φυσικά είναι το sponsoring ;)

Περισσότερα θα πουν τα κατάλληλα άτομα μιας και εγώ δεν είμαι ο αυτός :P

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικη η ομάδα παιδια!

τα μέλη της ΗOT καλό θα ήταν να το σκεφτούν λίγο παράπανω πρίν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση για αλλαγή ομάδας.

Ας αφήσουμε λιγο τα παιδιά που την έφτιαξαν να μας δείξουν το νόημα αυτής της κίνησης.:que:...

Link to comment
Share on other sites

Οτι να'ναι. Ομαδα υπαρχει ηδη, και δεν υπαρχει λογος να σπασουμε παλι σε 45 ομαδες... Γιατι τρωγομαστε μονοι μας;

σου απάντησε και ο ΑΝ7, εσύ βλεπεις δηλ καμιά κινητικότητα στην HOT το τελευταίο δίχρονο, εκτός βέβαια απο τους γνωστούς άγνωστους?

Επίσης δεν αναγκάζουμε κάποιον να έρθει, όποιος νομίζει οτι θέλει να βοηθήσει να κάνουμε κάτι σοβαρό έρχεται, αλλιώς δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας :)

Καλή αρχή να έχουμε παίδες :D

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now