aRkA$

G.Skill ARES: Νέες low profile DDR3 μνήμες!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=G.Skill ARES: Νέες low profile DDR3 μνήμες!]http://reviews.hwbox.gr/news/g.skill.jpg[/NEWS_IMG]Η Ταϊβανέζικη εταιρεία G.Skill International Enterprise Co., Ltd γνωστή ως G.Skill παρουσίασε μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook την κατασκευή μιας νεας σειράς μνημών low profile DDR3 με όνομα G.Skill ARES . Ο λόγος δημιουργίας της σειράς G.Skill ARES ήταν η εξυπηρέτηση πελατών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν after sales ψύκτρες στα συστήματα τους και έχουν πρόβλημα με το μέγεθος των μνημών που τις εμποδίζει. Γι'αυτο το ύψος της σειράς θα είναι στα 32mm σε πορτοκαλί χρώμα ενώ το PCB θα είναι μαύρου χρώματος.

Η ημερομηνία διάθεσης της νέας σειράς σύμφωνα με την G.Skill θα συμπέσει με την έλευση των επεξεργαστών Ivy Bridge τον Απρίλιο χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για την τιμή και τα χαρακτηριστικά της.

[img_ALT=G.Skill ARES: Νέες low profile DDR3 μνήμες!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f2a8aa247429.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Τους πηρα τηλεφωνο κ τους εκραξα! Και μετα απο μεγαλο χαμο, μυνησης κτλ, τους αναγκασα, ναι, να μου φτιαξουν αυτες της μνημες... Και επειδη μου την σπασανε, δεν θα της χρησημοποιησω! Lol!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now