bep1995

Σχετικα με Dell U2312HM

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω την οθονη του τιτλου (γυρω στον Μαιο, οπου και θα στησω το νεο μου pc) και θα ηθελα να μου πειτε τις εντυπωσεις σας σχετικα με αυτο το monitor, απλος θα ηθελα ΟΣΟΙ το εχουν να μου πουν τις εντυπωσεις τους και αν κανει για racing games (δηλαδη γενικα για γρηγορα παιχνιδια) και αν με το που το παρω το monitor αμα χρειαζετε calibration η οχι δηλαδη αμα γινεται η δουλεια και με default ρυθμησεις. Ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν την έχω - αλλά έχω κάτσει κανένα 10ωρο σε μία τέτοια συνολικά, γενικά μου φάνηκε πιο λάθος ρυθμισμένη από την U2411 αλλά αυτό διορθώνεται.

Overall είναι οθονάρα - απλά επειδή μόνο κάτι 3D Mark είδα, για τις "γρήγορες" σκηνές, ας απαντήσει κάποιος άλλος. Πάντως δεν έχω δει κόσμο να παραπονιέται.

Link to comment
Share on other sites

bep τα έχουμε πει και κατ' ιδίαν εμείς, οπότε γενικά να πω ότι στο μάτι δεν έχω προσέξει κάποια αισθητή διαφορά -όσον αφορά αυτή τη πολυσυζητημένη καθυστέρηση- σε σχέση με την Syncmaster Τ200 που είχα πριν. Όσο να ναι -πλασματικά μεν αλλά- 2ms έδινε η εταιρία σε εκείνη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now